Ετικέτες

, ,

2112272015

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεκινά, με την ενέργεια του Αρχάγγελου Ουριήλ και του αριθμού 6. Ο συνδυασμός τους, μας ωθεί να ασχοληθούμε με θέματα αναγκών τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και πρακτικά, υλικά , τα οποία εκπληρώνονται με μαγικό και απρόσμενο τρόπο.

Τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν να δράσουμε με ευγένια και ευγνωμοσύνη απέναντι στους άλλους. Το θέμα ισορροπίας, στο δίνω και λαμβάνω θα παίξει σημαντικό ρόλο για να έχουμε γαλήνη και αρμονία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ίσως αυτές τις μέρες λάβετε ένα δώρο, είτε με την πρακτική του μορφή είτε με την μεταφορική έννοια. Με οποιοδήποτε τρόπο και να γίνει για εσάς θα είναι ευλογία και θα το νιώσετε στην καρδιά σας. Μείνετε «ανοιχτοί» στη ροή. Φροντίστε παράλληλα με τις ανάγκες των άλλων να προσφέρετε και στον εαυτό σας, κρατήστε την ενέργεια σας σε ισορροπία και προσφέρετε εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Το μέσο της εβδομάδας μας, πλησιάζοντας περισσότερο προς τα Χριστούγεννα, έχει την επιρροή του Αρχαγγέλου Ραφαήλ, δίνοντας μας νότες θεραπευτικές, ωθώντας μας να αποδεσμεύσουμε ότι αφορά το παρελθόν, για ό,τι έχουμε μετανοιώσει και για ότι δεν έχουμε τολμήσει μέχρι τώρα να επιχειρήσουμε να κάνουμε. Μας προτρέπει να «αγκαλιάσουμε» τις ευκαιρίες που μας δίνονται για να χαρούμε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και να αναζητήσουμε από εδώ και πέρα στη ζωή μας κάτι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες αυτές θα μας κάνουν να κατανοήσουμε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και με την επιπρόσθετη δόνηση του αριθμού 5, οι αλλαγές που θα έρθουν γύρω μας ή μέσα μας, είναι απαραίτητες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ακόμα κι αν είναι νωρίς για να το αντιληφθούμε. Κάποιες καταστάσεις ίσως πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περιμένετε, όμως καλό θα είναι να εμπιστευθείτε το Σύμπαν, ότι σε όλη την εξέλιξη αυτή, υπάρχει κρυμμένη σοφία.

Το τέλος της εβδομάδας, έχει μια έκπληξη, την επιρροή του Αρχαγγέλου Ραζιήλ και του αριθμού 1! Σημαντικός συνδυασμός, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μια ευχή και να «δρομολογήσουμε» τη ζωή μας όπως θέλουμε. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα μεταφυσικές και έχουν «μαγικές» ιδιότητες. Ανοίξτε λοιπόν το μαγικό κουτί των επιθυμιών σας, και δώστε μορφή σε κάθε τι που ποθείτε. Το διστημα αυτό δουλέψτε, έστω και ενεργειακά ξεκινήματα που θέλετε να επιτύχετε, αλλάξτε τρόπο σκέψης ή προσέγγισης των καταsτάσεων που σας απασχολούν με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Όλες οι «πηγές» που αναζητάτε, είναι εκεί, έστω κι αν ακόμα δεν μπορείτε να τις διακρίνετε. Κάντε βήματα, με σιγουριά και ασφάλεια, έχετε προστασία!