Ετικέτες

, , ,

30122015

Η προτελευταία μέρα του χρόνου μας υποδέχεται με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των αριθμών 30 και 14. Φέρνει κίνηση και δημιουργικότητα μέσα από κοινωνικές επαφές και αλλαγές.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, μας συμβουλεύει να παραμείνουμε πιστοί στην δύναμη που πηγάζει από μέσα μας και να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας ότι κι αλλάξει ή ανατραπεί. Μας καθοδηγεί να «παραδώσουμε» ό,τι μας απασχολεί στον Θεό και στους Αγγέλους και να εμπιστευτούμε την εξέλιξη σε εκείνους.
Αν αγχωθούμε με το να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μόνοι μας, είναι σαν να βάζουμε δεσμά στους ίδιους μας τους εαυτούς , μπλοκάροντας επίσης κάθε δυνατότητα ροής.
Οι κοινωνικές μας επαφές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα. Προσπαθήστε να μην αναλώσετε περιττό χρόνο ή ενέργεια σε καταστάσεις ή άτομα που δεν χρειάζεται.
Αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν και επανεξετάστε ότι συμβουλή σας δοθεί. Βασιστείτε στην στήριξη της οικογένειας των φίλων.
Ο αριθμός 14,ως Καρμικός θα φέρει εξελίξεις και εκπλήξεις σε θέματα ερωτικά. Ίσως φέρει νέες γνωριμίες, άτομα στην ζωή σας που να σας έλξουν και να σας αναστατώσουν. Παρόλ αυτά, φανείτε επιφυλακτικοί και μετρημένοι στις συναισθηματικές επενδύσεις. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση, θα διαπιστώσετε πως αν κάτι «τσαλακωθεί» στην προσωπική σας ζωή, μετατρέπει σαν ντόμινο και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία.
Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σήμερα, γι αυτό επενδύστε εκεί.
Ο αριθμός 30, τονίζει την κοσμική επικοινωνία, γι αυτό αν θελήσετε να ζητήσετε κάτι από το Σύμπαν σήμερα, κάντε το με πίστη και ελπίδα!