Ετικέτες

, ,

31122015

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ για την τελευταία ημέρα του χρόνου έρχεται ως ώθηση, για να ακουλουθήσουμε τα πάθη μας, επιβεβαιώνοντας μας ότι μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τις προκλήσεις που καλούμαστε να υπερπηδήσουμε.

Η μέρα μας προτρέπει να «αγκαλιάσουμε» τη ζωή, να έχουμε αυτοπεποίθηση, και να εκμεταλλευτούμε με θάρρος κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.
Ας κρατήσουμε την έξαψη της πραγματοποίησης μέσα μας, εφόσον οι ενέργειες μας προετοιμάζουν γι αυτό που περιμέναμε να συμβεί το προηγούμενο διάστημα.
Ίσως να νιώσετε ότι δεν είστε έτοιμοι ακόμα και ότι χρειάζεστε κι άλλο χρόνο προετοιμασίας. Αλλά είστε, και καλείστε να βγείτε προς τα έξω και να προβάλετε σε όλους τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας.
Ο αριθμός 31 μας βοηθά να βάλουμε βάσεις – μέσω προσπάθειας φυσικά – σε οτιδήποτε δημιουργικό , καλλιτεχνικό που έχει σχέση με λόγο ή επικοινωνία.
Οι επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, με υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια θα δημιουργήσουν μια αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς. Ο αριθμός 6 σε όλο του το δυναμικό, θα φέρει προσφορά, αγάπη και ισορροπία.
Φροντίστε τους άλλους δίπλα σας, χωρίς να ξεχνάτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.
Είναι μια ημέρα που σηματοδοτεί ότι μπαίνετε στην τελική ευθεία για μια επιτυχή ολοκλήρωση.
Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο η μέρα «κρύβει» πνευματική μετακίνηση, μια αλλαγή δηλαδή, μια μετάβαση σε ένα άλλο επίπεδο, σε ένα νέο περιβάλλον!
Μείνετε «ανοιχτοί» και ενθουσιασμένοι για το νέο βήμα!
Καλή Πρωτοχρονιά