Ετικέτες

, ,

19012016

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε συνδυασμό με την Καρμική δόνηση του 19 μας ζητούν να βρούμε την δύναμη και την αποφασιστικότητα μας και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και αναστολές.

Ο αριθμός 11 βέβαια, από την μία φέρνει προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει επίτευξη στόχων και πραγμάτωση σε θέματα που έχουν να κάνουν με δημιουργικότητα, επικοινωνία, καλλιτεχνία και κοινωνικές επαφές.
Μια ιδιαίτερη μέρα με πολλά ερεθίσματα και πολλά «μαθήματα». Από τα γεγονότα της ημέρας, θα νιώσουμε νέα συναισθήματα, θα κάνουμε καινούργιες διαπιστώσεις τόσο για εμάς όσο και για τους γύρω μας.
Καλούμαστε να αναλάβουμε δράση σε οτιδήποτε πρακτικό μας απασχολεί και ταυτόχρονο να αφεθούμε στην πνευματική καθοδήγηση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος μας συμβουλεύει να μην πιέζουμε καταστάσεις διότι όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Να έχουμε εμπιστοσύνη λοιπόν , ότι όλα «δουλεύουν» με μια Συμπαντική βοήθεια σήμερα.
Φανείτε προσεχτικοί σε τυχόν συζητήσεις που θα κάνετε με τους γύρω ή αγαπημένα πρόσωπα. Από την μία η αυταρχική μας τάση παραμονεύει να εκτονωθεί και από την άλλη τα συναισθήματα μας αναβλύζουν, ανάγκη για τρυφερότητα, θαλπωρή και αγάπη.
Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία, χωρίς να γίνετε θύματα των καταστάσεων αλλά και αποφεύγοντας να προβάλετε τον εγωισμό σας έντονα στους άλλους. Δείξτε ότι αναζητάτε το ενδιαφέρον και την αποδοχή των αγαπημένων σας.
Η λύση σε ό,τι σας απασχολεί, μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε και δεχτείτε την βοήθεια που σας προσφέρεται με χαρά και ευγνωμοσύνη.