Ετικέτες

, ,

20012016

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ συνδυασμό με τον αριθμό 21 από την ημερομηνία, μας ωθούν να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας, να πούμε την αλήθεια που κρύβουμε μέσα στην καρδιά μας χωρίς ενδοιασμούς ή αναβολές.

Καλό θα ήταν να ακούσουμε την οπτική των άλλων και ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε απόλυτα, να δούμε στις απόψεις τους προοπτικές και λύσεις.
Προσπαθήστε να δείτε το θετικό και το μαγικό στη ζωή και στην καθημερινότητα. Ο αριθμός 21, μας παρέχει μια ανάγκη να βρούμε την παιδικότητα μας, να ονειροπολήσουμε αλλά και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ελπίζει άσχετα με τις προκλήσεις της ρουτίνας μας.
Αν κάποια κατάσταση για εσάς μοιάζει «τοίχος», να ξέρετε πως δεν είναι ακριβώς έτσι.Ίσως απλά η οδός από την οποία περιμένατε τις λύσεις, δεν είναι μόνο εκεί που κοιτάτε. «Ανοίξτε το βλέμμα» και σε άλλες οπτικές και μείνετε εστιασμένοι στην επιθυμία.
Η ενέργεια του αριθμού 4 μας ωθεί επίσης να ασχοληθούμε με το σπίτι, τις σταθερές αξίες της ζωής μας, υποθέσεις ακινήτων αλλά και θέματα υγείας. Ό,τι είναι προς διευθέτηση καλό θα είναι να το οργανώσετε και να τακτοποιήσετε ό,τι σας αγχώνει.
Η μέρα δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, παρά την ενασχόληση με ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.
Σήμερα ευνοούνται οι εναλλακτικές θεραπείες και ο διαλογισμός. Ελάτε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας και δώστε Φως σε ότι σας κάνει να χάνετε την ελπίδα και την πίστη σας.
Οι ευκαιρίες είναι μπροστά!