Ετικέτες

, ,

2324012016

Αυτό το διήμερο η επιρροή του Αρχαγγέλου Ραγουήλ σε συνδυασμό με την ενέργεια του Νερού δίνουν σημαντικά μηνύματα για την εξέλιξη καταστάσεων, σχέσεων αλλά και διλημμάτων στην ζωή μας.
Οι αριθμοί 23, 24 , 8 και 9 φέρνουν εμπρός μας την αλήθεια σε θέματα καρδιάς, καριέρας και μετακινήσεων ή αλλαγών.

Το Σάββατο οι επιρροές είναι πιο απόλυτες και ανατρεπτικές. Εντάσεις ίσως σας φέρουν αλλαγές ή ανατροπές του προγράμματος σας και καλείστε να φανείτε ψύχραιμοι και λογικοί. Μην τα παρατήσετε, νιώθοντας ότι έχετε χάσει τον έλεγχο.Κινηθείτε δίκαια , αλλά κρατήστε τις επιφυλάξεις σας, απαιτώντας από τους άλλους την ίδια αντιμετώπιση. Σε τυχόν συμφωνίες επανεξετάστε τα δεδομένα, πριν καταλήξετε και φροντίστε σε κάθε περίπτωση να μη σας παρασύρει το συναίσθημα. Ο αριθμός 23, με την «μαγική» του επιρροή, σας ανοίγει δρόμους εξέλιξης και προόδου αν μπορείτε να ελέγξετε τον παρορμητισμό ή την βιασύνη σας. Ο Αρχάγγελος Ραγουήλ, είναι εκεί για να σας δώσει την λύση, κάθε φορά που αμφιταλαντεύεστε ή αντιμετωπίζετε κάποια πρόκληση, την οποία πρέπει να υπερπηδήσετε και να πάτε παρακάτω.
Η μέρα παρ΄όλες τις δυσκολίες της, έχει ένα πνεύμα ενδυνάμωσης, ωθώντας μας , να κάνουμε νέες επιλογές, να θέσουμε στον εαυτό μας νέες προκλήσεις εξέλιξης αλλά και πνευματικής αφύπνισης.

Σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο σήμερα, ευνοείται ο διαλογισμός, οι εναλλακτικές θεραπείες αλλά και κάθε είδους «καθαρισμός» από τοξικές ενέργειες που δημιουργούν φραγμούς και μπλοκαρίσματα.

Την Κυριακή, το συναίσθημα και οι προσωπικές σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο, και οι λύσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Η ενέργεια του Νερού μας φέρνει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που αγγίζουν τον ψυχικό μας κόσμο. Θέματα οικογενειακά και ερωτικά , δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, μετά από αναστατώσεις ή ρήξεις.

Οι ανησυχίες δείχνουν να φεύγουν μακρυά , και θα έχετε την αίσθηση ότι αυτό για το οποίο έχετε προσευχηθεί, κατά κάποιο τρόπο υλοποιείται. Μικρές απολαύσεις ή πολυτέλειες έρχονται να «κλείσουν» τυχόν συναισθηματικές «εκδορές». Ο συνδυασμός των αριθμών φέρνει ευκαιρίες για ανάλυση, συζήτηση κάτω από συνθήκες τρυφερότητας, αγάπης αλλά και προσφοράς. Θα αναζητήσετε να βρείτε την χρυσή τομή με τους άλλους, αλλά και την ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες σας και στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αν λειτουργήσετε βάσει συναισθήματος και όχι εγωισμού.

Οι προσπάθειες σας ανταμοίβονται και κάποιοι οικονομικοί ή επαγγελματικοί στόχοι που είχατε θέσει στον εαυτό σας, βρίσκουν αντίκρυσμα και τρόπο υλοποίησης.

Τέλος θα διαπιστώσετε ότι με λίγη πίστη, τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί που θέλει η καρδιά σας.