Ετικέτες

, ,

2501312016

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου μας υποδέχεται με ποικίλες ενέργειες και επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας. Σε γενικές γραμμές δίνει ώθηση, και φέρνει εξελίξεις κάνοντας να νιώσουμε ανάταση ψυχική και σωματική μετά από ένα διήμερο, κατά το οποίο οι σχέσεις περπάτησαν σε τεντωμένο σχοινί.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, παρέα με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, μας ωθεί να έχουμε αισιοδοξία και μας τονίζει ότι με λίγη υπομονή τα σχέδια μας – ιδιαίτερα επαγγελματικά – οδηγούνται στην κατεύθυνση που εμείς οι ίδιοι θέλουμε. Νέες πηγές αφθονίας αναδύονται ή νέες προτάσεις για συνεργασία. θα νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Ο απόηχος των επιλογών σας, έρχεται αυτές τις μέρες να δώσει απαντήσεις με πρακτικό τρόπο. Είναι το κατάλληλο διάστημα να καταστρώσετε το επόμενο σχέδιο σας,με δημιουργικότητα, φαντασία και πολύ πιθανό , λίγη καλλιτεχνία. Σκεφθείτε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα σας. Ίσως κάποιο ταξίδι ή μια μετακίνηση σε άλλο χώρο να φέρει πιο εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μέσο της εβδομάδας, έχει την ενέργεια της Γης. Οι μέρες αυτές μας ζητούν να είμαστε σε ετοιμότητα, ψυχραιμία αλλά και μεθοδικότητα. Οι μέρες αυτές μας ωθούν να αφήσουμε τον σχεδιασμό στη άκρη, και να κινηθούμε άμεσα. Η λέξη «δράση» είναι το κυριότερο εφόδιο για να φέρουμε εις πέρας ότι μας απασχολεί και ό,τι θέλουμε να δείξει άμεσα αποτέλεσμα.Ίσως στον τομέα των συνεργασιών, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο ειδικό σε ότι σας ενδιαφέρει να προωθήσετε και με τις γνώσεις του να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Νέα κίνητρα θα έρθουν στη σκέψη σας, και θα νιώσετε σαν πολεμιστές σε μάχη, διεξάγοντας έναν αγώνα προς την καταξίωση και την αναγνώριση.

Το κλείσιμο της εβδομάδας μας, έχει την ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ. Μια όμορφη κατάληξη για το τέλος της εβδομάδας και του μήνα, η οποία φέρνει ολοκλήρωση σε σκέψεις , συναισθήματα αλλά και όνειρα. Όλη η δουλειά που έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα , σε όλους τους τομείς της ζωής σας, είναι σαν να δίνει πια αποτέλεσμα. Έχει έρθει η στιγμή να χαρείτε για ότι έχετε κερδίσει με κόπο και ότι έχετε «χτίσει» σε πρακτικό ή συναισθηματικό επίπεδο.
Ανακαλύψτε και νιώστε ευγνωμοσύνη για τις χαρές της ζωής. Η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ό,τι σας κάνει χαρούμενους και πλήρεις είναι εδώ. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη.