Ετικέτες

, ,

26012016

H ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ, έρχεται να δώσει νέα πνοή σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας. Μετά από μέρες που έφεραν προκλήσεις ή δυσκολίες στην επικοινωνία και επαφή μας με τους άλλους, οι συνδυασμοί σήμερα, φέρνουν ευκαιρίες για «αναδόμηση» και γενικότερα ανάκαμψη ψυχική και σωματική.

Ο αριθμός 26 έχει καρμικές επιρροές και φέρνει κοντά μας ανθρώπους ή σχέσεις που έχουν σημαντικά μαθήματα να μας δώσουν. Θα διαπιστώσουμε σήμερα πως ο λόγος μας, είναι και το όπλο μας, για να σαγηνέψουμε τους άλλους ή για να κερδίσουμε εντυπώσεις. Μία πρόταση επαγγελματική ή μια ευκαιρία να προβάλουμε τα ταλέντα μας προς τα έξω, θα είναι καθοριστική για το επόμενο διάστημα.
Οι προσωπικές σχέσεις, κάτω από την επιρροή του αριθμού αυτού, θα δείξουν τι ρόλο παίζουν στην ζωή μας και ίσως διαπιστώσετε, ότι μερικοί άνθρωποι δίπλα σας έχουν την μορφή της ευλογίας σε αντίθεση με άλλους.
Η ενέργεια του αριθμού 9 , ίσως φέρει συγκίνηση, συναισθηματικές διακυμάνσεις και τάση στην δραματοποίηση. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Μπορείτε να κάνετε μια ανασκόπηση μεν αλλά χωρίς να μπερδευτείτε εσωτερικά δε.
Η μέρα δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα ή μεγάλη δράση για αλλαγές. Οπότε απολαύστε χαλαρές στιγμές. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες και ό,τι έχετε αφήσει στην μέση.
Η μέρα έχει έντονες πνευματικές τάσεις.Επιλέξτε τον διαλογισμό ή τις εναλλακτικές θεραπείες για γαλήνη, διαύγεια και ηρεμία. Κάντε νέα σχέδια ή οραματιστείτε νέες ιδέες και δώστε τους μορφή σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες.
Η λογική με το συναίσθημα «στήνουν χορό» και εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.Κρατήστε ισορροπία και όλα θα κινηθούν ομαλά!