Ετικέτες

, ,

28012016

Η μέρα, μας φέρνει ιδιαίτερες και έντονες επιρροές , εστιάζοντας στην ανάγκη μας για ισορροπία, γαλήνη και ηρεμία. Ίσως δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί αμέσως, αλλά έχουμε κάθε προοπτική να νιώσουμε ότι όλα γύρω μας είναι υπό έλεγχο.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ μας τονίζει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την διαύγεια μας και με ό,τι δημιουργικό καταπιαστούμε να το κάνουμε με χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Ο σημαντικός αριθμός 11, ως Κύριος φέρνει έντονη μεταφυσική δύναμη, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει μέσω της διαίσθησης μας, να λάβουμε μηνύματα ή απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν.
Στον τομέα των σχέσεων, ο συνδυασμός των αριθμών, πιθανόν να φέρει αντιθέσεις ή εντάσεις, καθώς ο καθένας θα προβάλει το «εγώ» του προς τα έξω, όχι πάντα από αυταρχισμό αλλά και από ανασφάλεια. Το σημαντικό είναι, να μη νιώσουμε ότι χάνουμε τη δύναμη μας, αν επιτρέψουμε στους άλλους να μας πουν την γνώμη τους. Η συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός,θα φέρει επιθυμητά αποτελέσματα και σωστή κατάληξη.
Η συναισθηματική φόρτιση δεν θα μας βοηθήσει στο να έχουμε ξεκάθαρη ή αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία λογική και συναίσθημα και όλα θα πάνε καλά.
Πιθανόν σήμερα να έχετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα , στις οποίες πρέπει να συγκεντρωθείτε , αλλά καλό θα είναι να κάνετε μια λίστα και να βάλετε μια σειρά έτσι ώστε όλα να διευθετηθούν χωρίς άγχος και πίεση.
Προσεχτικές κινήσεις , λογική σκέψη , χωρίς βιασύνη είναι οι ιδανικές προοπτικές για υπερπηδήσετε όλες τις προκλήσεις σήμερα αλλά και να δώσετε ροή στην ημέρα.