Ετικέτες

, ,

73a19b232fbe6bebcd21fac9017daa5c

Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κλείνει όμορφα τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας μας, και μας ωθεί να φροντίσουμε την υγεία μας και γενικότερα τον εαυτό μας από ενέργειες τοξικές ή ακατάλληλες για εμάς.

Η ανάγκη σας για χαρά και ξεγνοιασιά θα είναι έντονη και ίσως οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να παίξουν καταλυτικό ρόλο. Έχουμε την ανάγκη επίσης να ξαναβρούμε την παιδικότητα μας και είναι πολύ πιθανό μέσα από τις κοινωνικές μας επαφές και προκύψουν και επαγγελματικές προτάσεις.
Ο αριθμός 29 τονίζει την τάση μας για ονειροπόληση αλλά και έμπνευση αν ασχολούμαστε με θέματα καλλιτεχνικά, λόγο ή γραφή. Φυσικά ο 29 δεν παύει να κρύβει μέσα του έναν 11, γι αυτό φανείτε θετικοί προς τους άλλους, αποφύγετε την αυστηρότητα και τις υπερβολικές απαιτήσεις διότι αυτό θα επιφέρει εντάσεις ή συγκρούσεις.
Συναισθηματικά ίσως να βιώσετε σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας. Αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να μείνετε στο θετικό. Μην αναλύετε πολύ τις καταστάσεις και ακολουθήστε την ροή.
Ο αριθμός 12 φέρνει μαθήματα «συμπεριφοράς» αλλά και αλλαγή οπτικής. Αν λοιπόν έχετε εστιάσει μόνο σε έναν τρόπο για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας, καλείστε να φανείτε ελαστικοί, να θυσιάσετε προσωπικό χρόνο ή ό,τι άλλο είναι πολύτιμο για εσάς αυτή τη στιγμή, διότι κάτι καλύτερο θα αποκαλυφθεί αργότερα μπροστά σας και θα νιώσετε ότι δικαιώνεστε.
Προσφέρετε την βοήθεια ή την συμβουλή σας όπου σας ζητηθεί και δεν θα χάσετε!