Ετικέτες

, ,

3031012016

Το τελευταίο ΣΚ του Ιανουαρίου , μας βρίσκει κάτω από την επιρροή του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και της ενέργειας του Νερού. Δύο ποιότητες που μοιάζουν μεταξύ τους , δεν έχουν παρά να μας φέρουν κοντά στους δικούς ανθρώπους αλλά και στις σχέσεις μας με αυτούς.

Σήμερα Σάββατο, και οι τάσεις μας ωθούν να κοινωνικοποιηθούμε, να αποδεχτούμε προσκλήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκοντας έτσι την χαρά, την κοινωνική επαφή και την επικοινωνία. Ο 30 στον πιο υπερθετικό βαθμό του, μας ενθαρύνει να βγούμε προς τα έξω και να προβάλουμε τα ταλέντα μας μέσω του προφορικού ή γραπτού λόγου. Μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνουμε αυτό το Σαβ/κο ίσως να προκύψουν και ευκαιρίες επαγγελματικές ή συνεργασίες σημαντικές. Απλά καλό θα είναι να μη βιαστείτε να απαντήσετε σε οτιδήποτε πριν επανεξετάσετε όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα.
Ο αριθμός 49 , φέρνει μια τάση ικανοποίησης έτσι κι αλλιώς γι αυτό φροντίστε να χαρείτε κάθε στιγμή, άσχετα αν πρόσχαιρα θα νιώσετε πίεση ή κόπωση να τα προλάβετε όλα. Η μέρα έχει χαρακτήρα , προσπάθειας και έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Όμως με ό,τι καταπιαστείτε , αυτό θα είναι θα φέρει πληρότητα , ασφάλεια μα και σταθερότητα. Πρακτικά θέματα θα ζητήσουν από εσάς τακτοποίηση και γενικότερα θα κληθείτε να βάλετε τάξη και να νιώσετε και εσωτερική ηρεμία και χαλάρωση.

Την Κυριακή, η ενέργεια του Νερού, μας κάνει πιο ευάλωτους και με μια αίσθηση – σε συνδυασμό με τον αριθμό 50 – να καταφύγουμε σε απολαύσεις. ερωτικές συναντήσεις , αλλά και σε ότι μας ευχαριστεί και μας προσφέρει διασκέδαση και μια τάση για περιπέτεια. Η ξαφνικές αλλαγές θα φέρουν στην ημέρα μας ευχάριστες κατά κύριο λόγο καταστάσεις και ίσως η μέρα να έχει χαρακτήρα ανταμοιβής για προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος. Φανείτε προσεχτικοί σε υπερβολές και περιττά έξοδα. Αν και ο αριθμός 31 από την ημερομηνία , θα σας βάζει πότε πότε το όριο και θα σας επαναφέρει στην τάξη , καλό θα ήταν να έχετε το νου σας στο να ορίζετε την προσωπική σας ελευθερία. Η μέρα σας ωθεί να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους αγαπάτε. Να προσφέρετε βοήθεια ή συμβουλή σε όποιον την χρειάζεται, και μπορεί κάποιο πρόσωπο αντίστοιχα και σε εσάς να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί.
Οι μέρες είναι ιδιαίτερα μεταφυσικές, ευνοούν τις εναλλακτικές ασχολίες και θεραπείες καθώς επίσης και τον διαλογισμό. Η άσκηση, θα σας φέρει επίσης ευεξία και διαύγεια σε συνδυασμό με την επαφή σας στη φύση!