Ετικέτες

, ,

0102072016

Στο ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας του νέου μας μήνα, η ενέργεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ μας δίνει ώθηση σε θέματα επαγγελματικά, ό,τι έχει σχέση με πάθος , δημιουργικότητα αλλά και επικοινωνία.

Τα πρακτικά ζητήματα αλλά και οι οικονομικές μας υποχρεώσεις, επικρατούν και μας καλούν να διευθετηθούν.Έχουμε την αίσθηση ότι είναι μπροστά μας, πολλά θέματα «ανοιχτά», ταυτόχρονα τα οποία απαιτούν από εμάς άμεσες λύσεις. Ίσως κάποιες καταστάσεις να δώσουν ένα αποτέλεσμα πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε και καλούμαστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση μετά από σωστή διαπραγμάτευση ή συμφωνία. Ο σωστός λόγος, γραπτός ή προφορικός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το μέσο της εβδομάδας, μας καλεί να πάρουμε μια σημαντική απόφαση.θέματα συναισθηματικά και όχι μόνο μας ζητούν να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας τι αναζητάμε, τι χρειαζόμαστε και που χρειάζεται άμεσα να επιστήσουμε την προσοχή μας. Σε κάποιους τομείς θα έχουμε την αίσθηση ότι «χτίζουμε» κάστρα στην άμμο και η άποψη που έχουμε είναι εικονική. Καλούμαστε λοιπόν να γίνουμε ρεαλιστές και παροτι έχουμε διάφορα ταυτόχρονα να μας απασχολούν και να μας πιέζουν,εμείς θα πρέπει να διαχωρίσουμε τι έχει προτεραιότητα και τι όχι στην παρούσα φάση. ξεκαθαρίστε τι θέλετε πραγματικά. Οι μέρες φέρνουν μια ευκαιρία για αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα, μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Το τέλος της εβδομάδας έρχεται και κλείνει με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ. Μια σημαντική επιβεβαίωση έρχεται προς εμάς ότι τα σχέδια μας, δουλεύουν εξαιρετικά καλά, και σε οικονομικό επίπεδο έχουμε απολαβές. Η αναγνώριση ή μια σημαντική επιτυχία σε κάτι που προετοιμάζετε καιρό είναι πολύ κοντά , κι αυτό φέρνει ευδιαθεσία και αυτοπεποίθηση. Ένας συνεργάτης, φίλος ή ανώτερος στην εργασία προσφέρει βοήθεια, συμβουλή ή απλά μας δίνει την ευκαιρία να προωθήσουμε την δουλειά μας προς τα έξω. Λογική, σοφία και επαγγελματισμός είναι τα ιδανικά εφόδια για να δράσουμε με σταθερότητα και δύναμη χαρακτήρα.