Ετικέτες

, ,

erotica2016

Οι ερωτικές προβλέψεις – όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Stars System, βάσει του αριθμού προσωπικότητας:

Προσωπικός αριθμός 1
Για όσους ανήκετε σε αυτή την ομάδα, το 2016 καλείστε να κάνετε αισθηματικές θυσίες και να παραμερίσετε τον εγωισμό σας. Η λέξη γεναιοδωρία θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο προς το ταίρι σας. Αν αναζητάμε κάθε στιγμή την επιβεβαίωση αυτό μπορεί να κουράσει τη σχέση. Οι ελεύθεροι της κατηγορίας αυτής, μπορεί να κάνετε σημαντικές γνωριμίες όπου θα υπάρχει ο ρομαντισμός και η εξιδανίκευση. Εστιάστε τόσο στους πρακτικούς όσο και στους συναισθηματικούς τομείς.

Προσωπικός αριθμός 2
Για εσάς το 2016 υπόσχεται μια κατάληξη στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Η υπερβολική ευαισθησία δεν θα σας αφήσει περιθώρια να ασχοληθείτε με άλλο τομέα της ζωής σας. Μια απόφαση σημαντική θα πάρετε αυτή τη χρονιά. Είτε επισημοποιώντας είτε ολοκληρώνοντας έναν έρωτα χρόνων. Η ευθραστότητα θα κυριαρχεί, γι αυτό φροντίστε να μην παίρνετε πολύ σοβαρά την κάθε κατάσταση. Οι ελεύθεροι της ομάδας αυτής, ίσως κάνουν μια γνωριμία η οποία να μην ξεκινήσει εύκολα ή με τις ιδανικές συνθήκες εξ αρχής.

Προσωπικός αριθμός 3

Για εσάς που ανήκετε στον αριθμό 3, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για ένα στόχο ή μια επιτυχία σας. Είναι μία χρονιά κατά την οποία η αμοιβαία κατανόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και ίσως διαπιστώσετε ότι μαζί μπορείτε να επιτέυξετε σπουδαίους στόχους άσχετα με το συναισθηματικό. Για τους αδέσμευτους η χρονιά θα φέρει νέες γνωριμίες ίσως μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, με άτομα που μπορεί να συμβαδίζετε όχι μόνο ερωτικά αλλά και πνευματικά.

Προσωπικός αριθμός 4
Για εσάς που ανήκετε σε αυτή την ομάδα, η χρονιά αυτή σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά με την ονειροπόληση μέσα στη σχέση και ίσως να έχετε και μια αίσθηση ότι δεν μπορείτε να ορίσετε ακριβώς τις καταστάσεις και τις εξελίξεις. Φροντίστε να μην καταπνίξετε τα συναισθήματα σας από ανασφάλεια μην εκτεθείτε. Όσοι κάνετε νέες γνωριμίες την χρονιά αυτή, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε άτομα με την ίδια φιλοσοφία ζωής με εσάς ή και αν είναι διαφορετική, μπορεί να σας γοητεύσει εξίσου.

Προσωπικός αριθμός 5
Για όσους έχετε τον αριθμό 5,η χρονιά αυτή , για όσους είναι σε σχέση, θα φέρει εξέλιξη και ίσως περάσει η σχέση σε άλλο επίπεδο. Υπάρχουν προοπτικές για μια αναβάθμιση στη σχέση αν ορίζεται η τάση για ανεξαρτησία και των δύο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, η χρονιά αυτή ίσως φέρει έναν σύντροφο από το εξωτερικό που να νιώσετε ότι αλληλοσυμπληρώνεστε άψογα.

Προσωπικός αριθμός 6
Για όσους είστε σε σχέση ίσως είναι η στιγμή αυτή τη χρονιά να πάρετε μια σημαντική απόφαση δέσμευσης ή επισημοποίησης . Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές αν εσείς έχετε κατασταλάξει και έχετε μια αίσθηση αρμονίας με τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνουν μια γνωριμία που να τους θυμίσει κινηματογραφική ταινία.

Προσωπικός αριθμός 7
Για εσάς η χρονιά αυτή είναι ένα διάστημα επανεξέτασης των μέχρι τώρα καταστάσεων και συμπεριφορών. Θα μπείτε στην διαδικασία να αναλύσετε και τα πιο εσωτερικά σας συναισθήματα σε σχέση με τον σύντροφο σας και αν δεν βρείτε την λεπτή κλωστή της ισορροπίας, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση για την πορεία της σχέσης. Ότι σωθεί αυτή τη χρονιά, σίγουρα θα έχει περάσει ένα καλό τεστ!Οι αδέσμευτοι, όσοι κάνετε νέα γνωριμία αυτή τη χρονιά, σίγουρα θα είναι κάτι σχεδόν καρμικό για να σας τραβήξει την προσοχή.

Προσωπικός αριθμός 8
Για εσάς που ανήκετε στον αριθμό 8, σίγουρα η χρονιά σας στον τομέα των ερωτικών θα είναι εκρηκτική. Η έντονες στιγμές συναισθήματος δεν θα λείψουν, αλλά καλείστε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς και να μάθετε να επικοινωνείτε με κατανόηση. Οι αδέσμευτοι, ίσως να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου που μέχρι τώρα δεν θα προσέχατε καν ότι υπάρχει.

Προσωπικός αριθμός 9
Εσείς συντονίζεστε με τον αριθμό της χρονιάς, οπότε αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Είτε ότι έχετε βρει τον άνθρωπο με τον οποίο πραγματοποιείτε το πεπρωμένο σας είτε ότι νιώθετε πολύ εύθραυστοι για να συνεχίσετε στη σχέση. Οι αδέσμευτοι, έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια γνωριμία με δυνατά συναισθήματα, αλλά ξεχωρίστε την αλήθεια από την αυταπάτη.