Ετικέτες

, ,

april

Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης μας υποδέχεται με σημαντικά γεγονότα , νέα σχέδια αλλά και εκπλήρωση ονείρων. Σίγουρα όταν ένας Κύριος αριθμός δίνει την ενέργεια του, σαν τον 22, θα φέρει προκλήσεις αλλά και απαιτήσεις οι οποίες μπορεί να μας κουράσουν, να μας φορτίσουν συναισθηματικά.

Όμως μπορεί να είναι περίοδος μεγάλης έντασης, μέσα από την οποία μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την δημιουργική μας ενέργεια και να δώσουμε μορφή στις πιο κρυφές μας επιθυμίες. Ας αποφύγουμε τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα και ας ασχοληθούμε κυρίως με πρακτικά θέματα. Διαίσθηση και λογική συμπορεύονται και γειώνουν τα όνειρα σας.

Ας δούμε αναλυτικά πως επηρεάζει ο μήνας αυτός τον κάθε αριθμό προσωπικότητας , ξεχωριστά :

Προσωπικότητα 1
Ένας μήνας δυναμικός είναι ο Απρίλιος αλλά ταυτόχρονα και κοπιαστικός. Καλείστε να είστε προσεχτικοί και σοφοί στις κινήσεις σας. Η δράση επιβάλλεται και έχετε την δυνατότητα να επιτύχετε σημαντικούς στόχους στα επαγγελματικά σας, αν εστιάζετε στις λεπτομέρειες και συνεργάζεστε με ομαλά με τους γύρω σας. Ο μήνας μπορεί να σας φέρει σταθερά «θεμέλια» αν συγκρατείτε εκεί που χρειάζεται τον παρορμητισμό σας. Το διάστημα αυτό είναι θετικό και για τα προσωπικά σας, καθώς έχετε την δυνατότητα να βάλετε σταθερές βάσεις στη σχέση σας , λαμβάνοντας αποφάσεις ζωής από κοινού.

Προσωπικότητα 2
Ο Απρίλιος φέρνει για εσάς, στιγμές πληρότητας σε όλα τα επίπεδα. Στον τομέα των σχέσεων, αφήνετε πίσω πια τις διενέξεις και τους ανταγωνισμούς και επικρατεί ένα πνεύμα σύμπνοιας και αρμονίας. Ίσως να είστε λίγο πιο συναισθηματικοί ή πιο ευάλωτοι αλλά θα έχετε στήριξη και θα νιώθετε ασφάλεια από τους γύρω σας και ιδιαίτερα τον σύντροφο σας. Οι σπόροι του προηγούμενου διαστήματος παίρνουν μορφή είτε στα συναισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σας, και λειτουργείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας σαν εξισορροπιστές. Ο δρόμος είναι «ανοιχτός» για υλοποίηση και εκπλήρωση.

Προσωπικότητα 3
Ο μήνας αυτός σας ζητά να συμβιβαστείτε και να πιστέψετε βαθιά μέσα σας με σοφία, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Άρα ότι βιώσετε το διάστημα αυτό, σαν πρόκληση ή δυσκολία είναι για να δοκιμάσετε όλο σας το δημιουργικό δυναμικό αλλά και να βάλετε μακροπρόθεσμα, τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες σταθερά θεμέλια. Αναζητήστε την χαρά σε κάθε κατάσταση και αποδεσμευτείτε από θυμούς, τύψεις ή ενοχές προς τους άλλους. Στον τομέα των ερωτικών, συμπορευτείτε στις προκλήσεις με το ταίρι σας, έτσι ώστε αυτό να περάσει τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο, πιο ουσιαστικό και πιο δυνατό συναισθηματικά.

Προσωπικότητα 4
Εσείς συντονίζεστε ιδανικά με τις ενέργειες του μήνα, και ίσως να φέρει σημαντικές οικονομικές απολαβές αλλά και υλικά αγαθά. Είναι ένα διάστημα που βλέπετε καρπούς και αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και καλό θα ήταν να κάνετε σωστούς υπολογισμούς. Προσπαθήστε να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικά έξοδα ή άλλου είδους προκλήσεις και προστατέψτε τα δικαιώματα σας και ό,τι σας ανήκει. Ο τομέας των σχέσεων ίσως ζητά από εσάς , λίγο περισσότερο συναίσθημα. Μην «βυθιστείτε» στην πρακτική πλευρά της ζωής.

Προσωπικότητα 5
Για εσάς ο Απρίλιος , θα φέρει σταθερότητα, πρακτικότητα αλλά και συνδυασμένες προσπάθειες για να βρείτε ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής σας. Υπάρχει περίπτωση φόβοι και ανασφάλειες σε σχέση με οικονομικά θέματα να σας καταβάλουν ή απλά να σας προκαλέσουν ανησυχία. Αποφύγετε λοιπόν τα περιττά έξοδα και τις παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Δειχθείτε βοήθεια από τους άλλους και προσαρμοστείτε στις περιστάσεις. Τα συναισθηματικά σας, θα έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε για αρμονία και συναισθηματική πληρότητα.

Προσωπικότητα 6
Τον μήνα αυτό , καλείστε να δείτε με σοβαρότητα και πρακτικότητα τις υποθέσεις σας. Είναι σαν να σας ζητά το Σύμπαν , να δημιουργήσετε τόσο για εσάς όσο και για τους γύρω σας, συνθήκες άνεσης μέσα από ριζικές αλλαγές. Ο τομέας εργασία με τον τομέα σπίτι, θα μπουν σε ισορροπία και εσείς πια θα νιώσετε ανακούφιση. Νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, και σε αυτό θα έχετε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων για να τις εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα γίνεται.

Προσωπικότητα 7
Φαντασία , διορατικότητα αλλά και τάσεις για τελειότητα φέρνει ο Απρίλιος για εσάς. Καλείστε να προβάλετε όλα σας τα χαρίσματα σε ένα επαγγελματικό σχέδιο και ναι, έχει έρθει η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως οι δυσκολίες τελειώνουν, και το φως στο τούνελ αρχίζει να φαίνεται. Ίσως αποφασίσετε μια μετακόμιση ή ένα ταξίδι. Γενικά υπάρχουν νέες συνθήκες στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και μπορείτε να νιώσετε ανακούφιση αλλά και να ανοίξετε τα «φτερά» σας για νέα σχέδια και επιτεύγματα.
Προσωπικότητα 8
Ο Απρίλιος για εσάς ίσως είναι ένας μήνας, που σας ζητά να κάνετε μια στάση, και να επανεξετάσετε λεπτομέρειες. Δεν ευνοεί παρορμητικές κινήσεις ή μεγάλα ρίσκα. Καλείστε να βρείτε την πρακτική σταθερότητα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και να δώσετε μια πιο σοβαρή ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Χωρίς φυσικά να χάσετε τον αυθορμητισμό και το πάθος σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις και αν νιώθετε μια παύση, χαλαρώστε και απολαύστε τις μικρές χαρές. Το διάστημα αυτό φέρνει μια αίσθηση αλληλοσυμπλήρωσης σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα κινηθείτε συντηρητικά.

Προσωπικότητα 9
Για εσάς ο Απρίλης φέρνει μαθήματα ζωής, σε όλους τους τομείς. Κίνηση , αλλαγές και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε μεταφορικό μέσο ή και μια μετακόμιση. Αυτό το διάστημα ενώ έχετε υλικές απολαβές, είναι σαν απελευθερώνεστε νοητικά από το υλικό, πρακτικό πεδίο και υιοθετείτε έναν άλλο τρόπο σκέψης ή αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Σε θέματα σχέσεων έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε την σχέση σας, να γειώσετε κοινά όνειρα ή αν είστε μόνοι να κάνετε νέες γνωριμίες.