Ετικέτες

, ,

cdb2626906d2a2036174564bb0ce9dee

ΤΟ παρακάτω απόφθεγμα δεν ξέρω ποιος το έγραψε γι αυτό και θα το αναρτήσω χωρίς τον δημιουργό του,το οποίο και έπεσε τυχαία μπροστά μου. Το βρήκα ιδανικό για την αριθμολογική ανάλυση του Σεπτεμβρίου, καθώς είναι ένας μήνας με ανατροπές, ολοκληρώσεις, πιθανές συναισθηματικές εναλλαγές αλλά και εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα.

Λέει λοιπόν » ..και εκεί που λες «τέλος», σου… σκάει από το πουθενά μια αρχή με ένα Α κεφαλαίο και αναρωτιέσαι αν τα γέλια που ακούς είναι από τους καλικάντζαρους της πόλης ή την εξέδρα που νόμιζες άδεια...»

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου λοιπόν, μπορεί καιρικά να μη μας κάνει αμέσως αισθητό τον αποχωρισμό του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα θα μας δώσει να καταλάβουμε ότι πρέπει να οργανωθούμε και να είμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει. Αν και ανήκει αριθμολογικά στον αριθμό 9, ο οποίος μιλά για υποθέσεις που δείχνουν αποτέλεσμα, για αποφάσεις που άργησαν να έρθουν – αλλά θα θέλουν και αργότερα επανεξέταση- αλλά και για θέματα συναισθηματικά που θα πρέπει να δείξουν αποτέλεσμα είτε με δική μας πρόθεση είτε όχι.
Σίγουρα είναι διάστημα που θα φέρει υποθέσεις από το παρελθόν οι οποίες θα απαιτήσουν από εμάς, να τις αναλάβουμε, να δούμε την αλήθεια όσο κι αν αυτό δεν θα είναι τόσο κοντά στις επιθυμίες ή προσδοκίες μας.
Τα νέα ξεκινήματα ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν τον μήνα αυτό αρχικά δεν θα είναι με τις ιδανικές συνθήκες ή πολύ απλά να μας δυσαρεστήσουν αρχικά. Ίσως να χρειαστεί να κάνουμε υπομονή, να παιδευτούμε ή να νιώσουμε ότι δυσκολευόμαστε αλλά σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε «φως» και θετικές εξελίξεις.
Η σημαντική επιρροή του αριθμού 27, προσδίδει μια ανάσα, καθώς τονίζει ότι μέσα από θέματα που τελειώνουν, σίγουρα ανατέλλουν νέες καταστάσεις, σχέσεις ή συνεργασίες.
Η πνευματική δύναμη του συγκεκριμένου αριθμού, θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στο πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι κάποιες καταστάσεις, αλλά και πως συναισθηματικά να αντεπεξέλθουμε σε κάθε τι που δεν προχωράει ή που εξελίσσεται διαφορετικά από αυτό που περιμένουμε.
Αν δεν δραστηριοποιήσουμε την διαίσθηση μας και γενικά την θετική μας σκέψη, είναι ένας μήνας, που ίσως να νιώσουμε πίεση και να ό,τι θετικό και αισιόδοξο προκύψει να το προσπεράσουμε ή να μην το χαρούμε όπως θα του άξιζε.Το πολύ θετικό είναι ότι οι άλλοι δίπλα μας, θα είναι εκεί να μας βοηθήσουν, να μας ακούσουν και να προσφέρουν ότι καλύτερο έχουν.
Γενικά το διάστημα αυτό θα φέρει εξέλιξη από εκεί που δεν το περιμένετε. Οι τομείς που ίσως έχετε σίγουρους ότι θα καρποφορήσουν ίσως να δείξουν στασιμότητα και αντίθετα «ξεχασμένες» υποθέσεις να αναγεννηθούν και να έχουν πρόοδο.
Μείνετε εστιασμένοι και αισιόδοξοι. Κάθε αρνητική αντίδραση θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές ή δυσάρεστα προβλήματα.
Σκεφθείτε ότι ξεκινά μια καινούργια περιπέτεια , ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά μέσα από μια διαδρομή γεμάτη πέτρες και ξερά χόρτα, θα συναντήσετε άνθιση, ζωή αλλά και αφθονία σε όλα τα επίπεδα.