Ετικέτες

, ,

14878b959d3f445ec31a074336b71c1a

Ένας μήνας ιδιόμορφος, που έτσι κι αλλιώς εποχιακά μας παραπέμπει σε μια μετατροπή, ανασχηματισμό και γενικά μας «αναγκάζει» σχεδόν πάντα, να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα και να αποδεχτούμε την αποχώρηση του καλοκαιριού.
Οι κάρτες Ταρώ με την σοφία αλλά και τις σημαντικές πληροφορίες τους μας εφιστούν την προσοχή,να δράσουμε, αποφασιστικά και να αποβάλουμε κάθε ίχνος φόβου και ανασφάλειας. Συναισθηματικά είναι ένα διάστημα που σχεδόν όλοι θα θελήσουμε να προβάλουμε τις ανάγκες μας στον/στην σύντροφο μας με έντονο αυθορμητισμό, ίσως και με υπερβολή.

Αλλά ας δούμε για τον καθένα ξεχωριστά , βάσει της ημέρας γέννησης του, τι πληροφορίες μας δίνουν οι κάρτες για τον μήνα και τον τομέα των προσωπικών μας σχέσεων.

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 1, 10, 19 και 28 του – κάθε – μήνα!

Για εσάς ο μήνας ανήκει στην κατηγορία Κούπες και σαν εποχή έρχεται σε συνάρτηση με το καλοκαίρι, παρόλο που έχουμε μπει για τα καλά στο Φθινόπωρο. Το διάστημα αυτό στον τομέα των ερωτικών, θα δείτε βελτίωση αν υπήρχαν έριδες το προηγούμενο διάστημα και θα υπάρξει μια ανανέωση στην σχέση σας. Ίσως να είναι και η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε μια πιο ουσιαστική δέσμευση με την έννοια της συγκατοίκησης ή ακόμα και του γάμου. Η συγχώρεση αλλά και η ουσιαστική αφοσίωση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να θεραπευτούν καταστάσεις του παρελθόντος και να νιώσετε γαλήνη , ηρεμία και γλύκα μέσα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, μην το βάζετε κάτω, τα μάτια σας ανοιχτά!

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2,11, 20 και 29 του – κάθε – μήνα

Ο μήνας ζητά από εσάς να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω στον τομέα των ερωτικών.Απογοητεύσεις ή και διαφωνίες που είχατε από το προηγούμενο διάστημα ζητούν από εσάς να τα λύσετε το διάστημα αυτό με οποιοδήποτε κόστος. Ίσως να νιώσετε βάρος από τις υποχρεώσεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, κι αυτό να μη σας αφήνει περιθώρια να ασχοληθείτε όσο θα θέλατε με το ταίρι σας. Σχέσεις που λειτουργούσαν εθιστικά και εξαρτητικά, έχει έρθει η ώρα να τις απομακρύνετε και να αναζητήσετε την ψυχική υγεία. Θα διαπιστώσετε πως στην σχέση σας κάτι ολοκληρώνεται, όχι απαραίτητα οριστικά αλλά σαν να περνάει ένα τεστ ή μια μετάβαση!

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 3, 12, 21 και 30 του – κάθε – μήνα

Αέρα άνοιξης φέρνει ο μήνας αυτός, και παρόλο την έναρξη του Φθινοπώρου, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας που αφορούν την κοινή σας ζωή αλλά και δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε μαζί. Ίσως αποφασίσετε να βελτιώσετε κάτι ή να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού με κάποιες επιπλέον αγορές. Ο ενθουσιασμός , η αισιοδοξία θα σας συντροφεύει όλο το διάστημα.Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και μη βάζετε εμπόδια στο μυαλό που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ίσως κάποια θετικά νέα να σας ωθήσουν να δείτε τη σχέση με άλλο μάτι.

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 4,13,22 και 31 του – κάθε – μήνα

Ο μήνας σας ζητά να αλλάξετε οπτική στην ερωτική σας σχέση και να δείτε τις καταστάσεις από άλλη σκοπιά. Οι λύσεις σε θέματα που έφεραν αντιθέσεις μεταξύ σας , θα έρθουν μόνο αν εσείς βάλετε νερό στο κρασί σας. Οι επιρροές από την Μεγάλη Αρκάνα, δείχνουν ότι θα πρέπει να ψάξετε μέσα σας πιο βαθιά τι ακριβώς ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Μια παροδική παύση ίσως και μια αναποφασιστικότητα να σας μπερδέψει.Φροντίστε το ταίρι σας χωρίς να νιώθετε ότι θυσιάζεστε. Το έχει ανάγκη, και κάθε σας παραχώρηση δεν θα πάει χαμένη, να είστε σίγουροι.

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 5, 14 και 23 του – κάθε – μήνα

Ο Σεπτέμβρης σας βάζει σε «βαθιές» σκέψεις και ζητά από εσάς να κάνετε μια επανεκτίμηση των ερωτικών σας. Σας ωθεί να αφήσετε το παρελθόν πίσω, που είτε είστε μόνοι , είτε σε σχέση , κάποιες σκέψεις σας μπλοκάρουν και δεν αφήνουν το παρόν να ¨πάρει ανάσα¨. Ίσως ένα τέλος αν όχι πρακτικά , συναισθηματικά να σας απελευθερώσει από φραγμούς και εμπόδια. Είναι ένα διάστημα να κάνετε ένα βήμα παρακάτω και να δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση σας.Εκφραστείτε περισσότερο, και προβάλετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 6, 15 και 24 του – κάθε – μήνα

Για εσάς ο μήνας επιφυλλάσει ευχάριστες συναναστροφές και για όσους είναι σε σχέση το διάστημα αυτό έχει ευκαιρίες για ρομαντικές εξόδους,πάθος αλλά και συντροφικές στιγμές. Μια πρόταση ή μια απόφαση να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας είναι πολύ πιθανή. Αλλά ίσως και απλά συναισθηματικά μέσα σας να κατασταλάξετε με τον άνθρωπο που είστε μαζί.Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες για φλερτ, ερωτικά μηνύματα ή εξομολογήσεις δεν θα λείψουν. Ευαισθησία, ρομαντισμός αλλά και φροντίδα θα γεμίσουν το διάστημα αυτό!

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 7, 16 και 25 του – κάθε – μήνα

Αν είχατε ταλαιπωρηθεί στον τομέα των σχέσεων ή είστε μόνοι ή απλά οι άλλοι τομείς της καθημερινότητας δεν σας άφηναν χρόνο να αφοσιωθείτε στον άνθρωπο σας, τότε να ξέρετε ότι οι αλλαγές είναι καθ΄οδόν. Ίσως να έχετε την ευκαιρία να κανονίσετε ένα ταξιδάκι ή μια εξόρμηση που να σας χαροποιήσει, να χαλαρώσετε από τις έγνοιες και να νιώσετε ανακούφιση. Για ορισμένους πάλι ίσως να είναι το κατάλληλο διάστημα να αποφασίσετε την συγκατοίκηση ή να μετακομίσετε σε άλλη κατοικία. Όπως και να έχει θετικές εξελίξεις σας περιμένουν, πάρτε ανάσα!

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 8, 17 και 26 του – κάθε – μήνα

Για εσάς ο μήνας βάζει νέα δεδομένα στον τομέα των ερωτικών και σας βρίσκει με αυτοπεποίθηση αλλά και την τάση να λάβετε αποφάσεις χωρίς να σας ταλαιπωρεί το συναίσθημα. Η λογική υπερτερεί και είναι η καλύτερη επιλογή το διάστημα αυτό για να βγείτε νικητές. Ίσως τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης να σας απασχολήσουν περισσότερο και με αυτό τον τρόπο θα βρείτε τις ισορροπίες σας, θα βάλετε σε εφαρμογή το κοινό σας πρόγραμμα χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή αδικίες. Είναι ένα θετικό διάστημα να οργανώσετε την καθημερινότητα σας έτσι ώστε να κυλούν όλα όμορφα.

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 9, 18 και 27 του – κάθε – μήνα

Για εσάς ο μήνας φέρνει άνθιση στο ξεκίνημα του Φθινοπώρου, και αυτό είτε αφορά μια ανανέωση, μια νέα γνωριμία ή ακόμα και σε μια υπάρχουσα σχέση να προκύψει το ευχάριστο μια εγκυμοσύνης. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία αν δεχτείτε από το ταίρι σας φροντίδα, προσφορά αλλά και να νιώσετε θαλπωρή και στοργή. Ένας μήνας γεμάτος ενέργεια και νέες σκέψεις για το μέλλον. θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μικρές πολυτέλειες, εξόδους που θα σας χαροποιήσουν και θα σας προσφέρουν ικανοποίηση.