Ετικέτες

, ,

d0ccce2401e17082f0709b3230b63ca5

Μέσα από μια αριθμολογική ανάλυση, το πιο σημαντικό είναι ότι λαμβάνουμε πληροφορίες για τον εαυτό μας τις οποίες μπορούμε να «εκμεταλλευτούμε» και να χρησιμοποιήσουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας όσο καλύτερα μπορούμε. Ένας αριθμός που έρχεται «σε δεύτερη μοίρα» αλλά παίζει ρόλο και δίνει μια σημαντική πληροφορία για τον καθένα μας ξεχωριστά, είναι ο αριθμός ζωής.

Σαν αριθμός μας δείχνει το κίνητρο που μας «σπρώχνει» να περπατήσουμε στον δρόμο ζωής ή αριθμό πεπρωμένου , τον τρόπο που φτάνουμε σε αυτό το μονοπάτι αλλά και την τελική πορεία – κατεύθυνση που θα πάρουμε. Πως θα αντιμετωπίσουμε τις τυχόν περιπέτειες αλλά και θα είναι η στάση μας και γενικότερα η συμπεριφορά μας, στη ζωή.

Με λίγα λόγια είναι ένας υπολογισμός , που μας δείχνει πως ο άνθρωπος μέσα από την έκφραση του, (αριθμός έκφρασης – προσωπικότητας) θα καλεστεί να αντιμετωπίσει την πορεία της ζωής του, να προχωρήσει μπροστά, παρά τις προκλήσεις.

Για να βρείτε σε ποιον αριθμό ζωής (ωριμότητας) ανήκετε , προσθέτετε τον αριθμό προσωπικότητας + τον αριθμό πεπρωμένου.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΗΣ 1

Mε την ενέργεια του αριθμού 1 , σε αυτή τη θέση, συμπεριφέρεστε σαν αρχηγός, σας αρέσει να οργανώνετε, να αναλαμβάνετε και να διατάζετε (κατά βάθος). Έχετε ανάγκη να διευθετείτε τις καταστάσεις αλλά και να έχετε πάντα τον έλεγχο. Ακόμα κι αυτό δεν πραγματοποιηθεί από την νεαρή σας ηλικία, ο παλμός του αριθμού 1, θα χτυπά από νωρίς μέσα σας. Φιλοδοξίες, ιδέες αλλά και πεποιθήσεις έχουν κοινό  γνώμωνα την νίκη και την αναγνώριση. Προσοχή μην το παρακάνετε με τις εγωιστικές τάσεις σας , προσπαθήστε να μπαίνετε στην θέση των άλλων.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΖΩΗΣ 2

Η επιρροή του αριθμού 2, σε αυτή την θέση, σας ωθεί να συμπεριφέρεστε σαν «δεύτερος»,με την έννοια ότι δεν αγαπάτε κατά βάθος τα φώτα της δημοσιότητας και προτεραιότητας σας είναι η αρμονία και η συνεργασία με τους άλλους. Οι σχέσεις, ένας γάμος και γενικότερα οι «ενώσεις» πάντα θα συντροφεύουν την πορεία σας και θα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ευαισθησία, η συμφιλίωση αλλά και η διπλωματία θα είναι πάντα τα κίνητρα σας αλλά και ο τρόπος να πετυχαίνετε. Προσοχή στις εξαρτήσεις αλλά και στην επιρροή των άλλων επάνω σας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ο αριθμός 3 σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν ένα ευχάριστο, κοινωνικό, συντροφικό και λογικό άτομο. Το έντονο δημιουργικό σας κομμάτι καλείται να εκφραστεί και αυτό είναι που θα δίνει φως σε πολλές στιγμές της ζωής σας. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας δυνατός για εσάς και μέσα από εκεί θα πρέπει να βρίσκεται λύσεις, να εξελίσσεστε αλλά και να πετυχαίνετε στόχους. Οι φίλοι πάντα θα είναι για εσάς αναπόσπαστο κομμάτι. Προσοχή στον διασκορπισμό ενέργειας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Με τον αριθμό 4, στηβ θέση αυτή, σημαντικό για εσάς, θα είναι η σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ισορροπία, η ευαισθησία και η τιμιότητα θα σας ακολουθούν σε κάθε βήμα σας. Θα δουλέψετε πολύ αλλά έχετε την ικανότητα να φτιάξετε βάσεις και να θέσετε σημαντικές αξίες στην ζωή σας. Να προσπαθείτε να «βγαίνετε» από φραγμούς και άκαμπτες συμπεριφορές.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Ο αριθμός 5, σας ωθεί να αναζητήσετε στην ζωή σας τις αλλαγές, τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες για να φτάσετε κοντά στις επιθυμίες και τους στόχους σας. Ο μαγνητισμός σας και η τάση για πειθώ προς τους άλλους που σας διακατέχει θα είναι τα εφόδια σας, να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε. Βάλτε όρια όπου χρειάζεται και σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο αριθμός αυτός , θα σας ωθήσει να αναζητήσετε μεγάλες ευθύνες σε όλα τα επίπεδα (οικογενειακό, κοινωνικό ή επαγγελματικό). Θα έχετε την εικόνα του «δαακάλου» αλλά και του προστάτη. Η υπευθυνότητα, η ευαισθησία αλλά και η τάση για αρμονία θα φέρει στη ζωή σας, ισορροπία, γαλήνη και ανάγκη για συντροφικότητα. Τολμήστε να «στηρίξετε» τις ιδέες σας και δεν θα χάσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ένας αριθμός που κρύβει μέσα του μεγάλη «περιέργεια» για τα μυστήρια της ζωής. Αν και στα πρώτα χρόνια της ζωής σας, ίσως να είχατε την τάση προς την απομόνωση και την μοναχικότητα, αυτό στην πορεία της ζωής μπορεί να αλλάξει και να εξελιχθεί σε σοφία. Η τάση της συμβουλεύτικής ικανότητα , της διδασκαλίας σε συνδυασμό με την λογική και την ανάλυση, θα σας κανουν σταδιακά να προσφέρετε σημαντικές πραγματοποιήσεις τόσο σε εσάς όσο και στους άλλους.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ο αριθμός αυτός σας καλεί στην πορεία της ζωής να «λύσετε» τα υλικά προβλήματα με όλα τα χαρακτηριστικά του 8. Εξουσία, δύναμη, θάρρος και φιλοδοξία. Καλείστε να νιώσετε ασφάλεια για τον εαυτό σας, και να δίνετε συμβουλές με αυτοπεποίθηση. Προσέξτε μην πέσετε στην παγίδα του υλισμού. Ο αριθμός αυτός, σας προτρέπει να δράσετε με εντιμότητα και ακεραιότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Ο 9 σε αυτή την θέση σας κάνει από μικρή ηλικία να νιώθετε ότι θα αλλάξετε τον κόσμο. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα πάντα προς το καλύτερο θα σας ωθήσει να έχετε πάντα μια αισιόδοξη προοπτική για το κάθε τι. Καλό θα είναι να μην μένετε μόνο στα λόγια αλλά να προχωράτε και σε πράξεις. Η ενασχόληση με τα κοινά , πάντα θα σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Προσπαθήστε να προσφέρετε για το κοινό καλό και όχι για την εικόνα σας προς τα έξω.