Ετικέτες

,

c310c7f58e0d6cfa6704b12b3f4c74f7

Το ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτεμβρίου μας αποχαιρετά, με δράση , ενθουσιασμό αλλά και πολλές κοινωνικές επαφές. Οι καταστάσεις που θα εξελιχθούν μέσα στις μέρες αυτές, θα σας «δώσουν» ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης, αλλά και πρόοδο σε ότι αφορά θέματα καριέρας και επαγγελματικές εξελίξεις.

Μείνετε εστιασμένοι στον θετικό και μη δώσετε σημασία, σε ότι πάει να σας τραβήξει την προσοχή με αρνητικό τρόπο ή απλά πάει να σας χαλάσει την διάθεση. Το πιο σημαντικό μήνυμα για τις μέρες αυτές είναι συνεργασία. Θέλουμε δεν θέλουμε σε πολλά πράγματα θα χρειαστεί να βασιστούμε στους άλλους ή είναι πολύ πιθανό να εξαρτόμαστε από τρίτους.
Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές ασχολίες θα έχετε ευκαιρίες, προώθησης και προβολής της δουλειάς σας. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και περάστε καλά. Αναζητήστε την χαρά και την αισιοδοξία, παρά τους γρήγορους ρυθμούς.

Το μέσο της εβδομάδας φέρνει νέα ξεκινήματα, ροή ίσως και ανατροπές ή γεγονότα που δεν τα περιμένουμε. Ότι καθυστερήσεις είχαν υπάρξει σε θέματα που μας απασχολούσαν, πια παίρνουν τον δρόμο τους και τα αποτελέσματα μπορούν να μας φέρουν χαρά και ικανοποίηση. Κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν, γι αυτό να είστε προετοιμασμένοι και μην είστε προκατειλημμένοι σε ότι αρχικά σας αποδιοργανώσει. Η αλλαγή μιας κατεύθυνσης μπορεί να είναι αναγκαία και να φέρει ευεργετικά αποτελέσματα. Ο Αρχάγγελος Ιερεμιήλ, ζητά να είστε «ανοιχτοί» στις αλλαγές και ευέλικτοι στις ανατροπές. Οι μέρες αυτές, το θετικό είναι ότι θα φέρουν ροή, κίνηση και ευκαιρίες.

Το κλείσιμο της εβδομάδας, φέρνει θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας και ίσως να πρέπει να βρείτε λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο. Οι ανάγκες ή τα προβλήματα των άλλων είναι πολύ πιθανό να σας απορροφήσουν και να σας «ρουφήξουν» ενέργεια. Μην το επιτρέψετε. Ο αρχάγγελος Γαβριήλ χρωματίζει με την ενέργεια του το Σαβ/κο σας, γι αυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε υπομονετικοί με τους άλλους και δώστε σημασία σε όσους αγαπάτε. Οι μέρες είναι ιδανικές για αθλητικές δραστηριότητες και εκδρομές. Εκμεταλλευτείτε τις δονήσεις και περάστε ένα όμορφο Σαβ/κο.