Ετικέτες

, ,

october2016

Αποφάσισα να υποδεχτώ τον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου με ένα πολύ ιδιαίτερο απόφθεγμα το οποίο ταιριάζει και με τον μήνα αλλά και με τον αριθμό που συντροφεύει την πρόβλεψη μας. «Ο Οκτώβριος είναι μια συμφωνία μονιμότητας και αλλαγής.:» ~ Bonaro W. Overstreet
Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκινάμε την πρόβλεψη μας καθώς είναι ένας μήνας με την επιρροή του αριθμού 1,

φαινομενικά αλλά πρακτικά δεν θα μας επιτρέψει – με την καλή έννοια – να κάνουμε τίποτα χωρίς τους άλλους. Αυτοί οι άλλοι ίσως να είναι οι συνεργάτες μας, οι φίλοι μας , ο/η σύντροφός μας ή η οικογένεια μας.
Το διάστημα αυτό μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα τα οποία αν δεν δώσουν άμεσα αποτελέσματα, να είστε σίγουροι ότι μέχρι και τον επόμενο μήνα (Νοέμβριο) σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα, καρπούς των προσπαθειών σας. Το χάρισμα της δράσης, της ευθυκρισίας θα δώσει μεγάλες ευκαιρίες και σημαντικές δυνατότητες να κάνετε αλλαγές, να βελτιώσετε τις υπάρχουσες καταστάσεις αλλά και να δώσετε νέα πνοή σε σχέσεις και συνεργασίες.

θ διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται μόνο από εσάς και είναι αποκλειστικά στο χέρι σας η εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Οι αντιθέσεις και ο ανταγωνισμός σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν θα λείψουν, αλλά ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας, αυτό ίσως και να φέρει θετικά αποτελέσματα. Καθώς οι άλλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας, τις δυνατότητες σας αλλά και την προσφορά σας προς εκείνους ή για ένα σκοπό.

Ξαφνικά γεγονότα θα παρουσιαστούν και θα απαιτήσουν από εσάς να είστε σε ετοιμότητα, να πάρετε άμεσες αποφάσεις και ίσως να συμπεριλάβετε στον τρόπο σκέψης σας και λίγο ρίσκο.

Τα οικονομικά με προσεχτικές κινήσεις και  λογική σκέψη θα βελτιωθούν και ίσως να υπάρξουν για ορισμένους από εσάς νέες πηγές εσόδων με την έννοια της ανάπτυξης της δουλειάς σας.

Αν δεν προσέξετε και αφεθείτε σε απερισκεψίες ίσως να υπάρξουν απώλειες τόσο χρηματικές ή πρακτικές όσο και σε επίπεδο συνεργασιών, όμως αυτό ίσως και να σημαίνει από την άλλη ότι κάποιες σχέσεις δεν σας χρειάζονται πια, ή δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν.

Ο μήνας είναι πολύ πιθανό να φέρει νέες συνεργασίες και συμφωνίες ή και να τροποποιήσει τις ήδη υπάρχουσες με νέα δεδομένα που να σας ευνοούν περισσότερο. Μην βιαστείτε, επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα, τις παραμέτρους και αναζητήστε απαντήσεις για κάθε λεπτομέρεια. Οι συνδυασμοί των αριθμών δεν κρύβουν ακριβώς κινδύνους αλλά καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι ή ενημερωμένοι για τα πάντα.

Στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, ο μήνας φέρνει στόχους ακόμα και πρακτικούς που έχουμε βάλει μαζί με το ταίρι μας. Ίσως να αφορά κάτι το οποίο θέλουμε να «χτίσουμε» , μια επένδυση ή έναν προσωπικό στόχο που τον μοιραζόμαστε με τον άνθρωπο μας. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεν ένας μήνας με την ενέργεια του αριθμού 1, αλλά η σημαντική επιρροή του αριθμού 28, μας ωθεί να έχουμε ανάγκη τους άλλους γύρω μας, για να λάβουμε συναισθηματική στήριξη, καθοδήγηση, ενίσχυση (ακόμα και χρηματική) ή απλά έναν ώμο να εκθέσουμε τις ανησυχίες μας , θέλοντας ο/οι άλλος/άλλοι να μας «σπρώξουν» προς τις φιλοδοξίες, τους στόχους αλλά και τις επιθυμίες μας.

Μην το βάλετε κάτω λοιπόν, τα ηνία είναι στα χέρια μας! Φροντίστε να κατευθύνετε την ενεργητικότητα σας προς ένα μονοπάτι ανθόσπαρτο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις!