Ετικέτες

, ,

16c0a49ea45f696f6d7e872eaebedbcf

Το ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου, συνδέεται με το στοιχείο της Γης και γενικότερα με τα πρακτικά θέματα. Υποχρεώσεις, διευθετήσεις, στόχοι αλλά και προκλήσεις θα υπάρξουν κυρίως στον επαγγελματικό χώρο.

Θέματα οικονομικά που απαιτούν την προσοχή μας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κληθούμε με λογική αλλά και ψυχραιμία να δώσουμε λύσεις. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, γι αυτό μη χάσετε άδικα την καλή σας διάθεση. Σε θέματα συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με πρακτική βοήθεια ή και κάποια οικονομική ενίσχυση. Παρ΄όλες τις δραστήριες τάσεις των ημερών, στις προσωπικές σχέσεις δεν θα λείψει η στοργή, η ζεστασιά αλλά και η συμπόνοια , να βοηθήσουμε τους γύρω μας ή τον/την σύντροφο μας, να ανακουφιστούν από κούραση, έγνοιες ή ακόμα δείχνοντας κατανόηση φροντίζοντας τους.

Το μέσο της εβδομάδας, φέρνει νέα πνοή «παρέα» με την ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραζιήλ. Θα νιώσετε ότι νέες πηγές προκύπτουν είτε αφορούν πρακτικά θέματα, είτε με την έννοια ότι βρίσκονται λύσεις. Ίσως απλά να έρθουν απαντήσεις ή και αποφάσεις που θα πάρετε εσείς οι ίδιοι που με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να τα βάλετε όλα σε τάξη και να τα οργανώσετε. Ό,τι αλλαγές προκύψουν θα έχουν χαρακτήρα ανανεωτικό και να είστε σίγουροι ότι θα είστε έτοιμοι πια για αλλαγές ή ότι άλλο χρειαστεί που θα σας αποφορτίσει και θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα. Μείνετε λοιπόν εστιασμένοι και σίγουρα, θα βρείτε την «μαγεία» έστω και σε μικρά πράγματα.

Το τέλος της εβδομάδας, μας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα μας. Θέματα που αφορούν τις σχέσεις.Ίσως πάλι να έχουμε απλά την ανάγκη να βάλουμε σε μια τάξη το πως αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι για κάποιες καταστάσεις ή άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Από την άλλη ίσως να μπούμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάποιες ασχολίες στην ρουτίνα ή την καθημερινότητα μας που θα φέρνουν πλήξη ή καταλήγουμε σε τέλμα. Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους, και μην τις απορρίψετε χωρίς λόγο. Ανοίξτε τα μάτια μας στις πιθανότητες να περάσετε καλά και μη βάζετε συναισθηματικούς φραγμούς. Ίσως το Σαβ/κο να μην είναι ακριβώς όπως θα θέλατε, αλλά έχει προοπτικές και ευκαιρίες να περάσετε καλά!