Ετικέτες

, , , ,

9781401945404_cards31

Καλημέρα!

Η σημερινή μας καρτούλα συνδέεται με την ενέργεια της Άνοιξης και της δημιουργίας!

Μας δίνει την ώθηση να επανεξετάσουμε τις κινήσεις μας, τα επιτεύγματα μας αλλά και ό,τι αφορά κτήσεις , αποκτήματα είτε αυτό το νιώθουμε για αντικείμενα είτε για σχέσεις ή ανθρώπους στην ζωή μας που τους θεωρούμε «δικούς» μας.

Για τυχόν συμφωνίες που έχετε καθ’οδόν, θα λέγαμε ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ίσως η καταλληλότερη για να καταλήξετε ή να αποφασίσετε. Σε ό,τι υπογράψετε , πρώτα μελετήστε προσεχτικά ότι σας δίνετε.

Οικονομικά, η μέρα ζητά να κάνετε προσεχτικές και μεθοδεύμένες κινήσεις και να αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες. Είναι καιρός να κάνετε κάποια σχέδια που θα αποδώσουν στο κοντινό μέλλον και φυσικά θα πρέπει να προετοιμαστείτε για παν ενδεχόμενο ή για οποιαδήποτε πρόκληση που ίσως εμφανιστεί. Παραμείνετε σε ετοιμότητα αλλά μη χάσετε το πάθος, την δημιουργικότητα και την ανάγκη να «χτίσετε» κάτι όμορφο για εσάς και τους άλλους γύρω σας.

Ο αριθμός 19 από την ημερομηνία, ως καρμικός μας προκαλεί ή δοκιμάζει αντοχές αλλά και την ικανότητα μας να κρατάμε ισορροπία μεταξύ θυματοποίησης και τάση για επιβολή.

Διεκδικείστε χωρίς αγένεια και «υψώστε» το ανάστημα σας απέναντι στους άλλους χωρίς αναστολές. Η ευκαιρία μιας νέας αρχής , είναι δεδομένη. Βρείτε τους τρόπους να ελιχθείτε και δεν θα χάσετε!