Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards7

Καλημέρα!

Η Μεγάλη Αρκάνα και πάλι δίνει την επιρροή της, αυτή τη φορά εστιάζοντας σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και γενικότερα σε ότι έχει να κάνει με συναισθήματα, προβληματισμούς στην επαφή μας με τους άλλους αλλά και τις ισορροπίες που οφείλουμε να κρατήσουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Οι επιλογές που καλούμαστε να κάνουμε σήμερα ή οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε θα πρέπει να είναι βάσει της καρδιάς. Η λογική παραγκωνίζεται και το συναίσθημα είναι αυτό που θα δώσεις τις τελικές απαντήσεις. Ίσως μπούμε στην διαδικασία να δεσμευτούμε σε κάτι, είτε αυτό αφορά συμπεριφορά, στάση ή πράξη απέναντι στους άλλους ή στο ταίρι μας. Η υπόσχεση αυτή μπορεί να είναι και απλά απέναντι στον εαυτό μας.

Σήμερα λόγω επίσης του αριθμού 20, θα νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, που πρέπει να επιλέξουμε ποια πλευρά θα κρατήσουμε. Η αναποφασιστικότητα θα μας μπερδέψει και ίσως να δούμε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα απ’ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η μέρα μπορεί να φέρει βελτίωση ή ανάρρωση σε κάθε επίπεδο. Όλα είναι θέμα οπτικής. Εμείς οι ίδιοι με τον τρόπο σκέψης μας, θα δώσουμε το στίγμα αλλά και την τροπή μιας κατάστασης.