Ετικέτες

, , ,

ten-of-water

 

Καλημέρα!

Σήμερα η ενέργεια του Νερού συνδέεται άμεσα με τα συναισθήματα, την πνευματικότητα και την διαίσθηση. Θα ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν την οικογένεια , τις ανάγκες μας μέσα στο σπίτι είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές. Οι σχέσεις είναι σε πρώτο πλάνο και θα μας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Με τα άτομα από το κοντινό μας περιβάλλον θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε το πως αισθανόμαστε ακόμα και τους προβληματισμούς μας.

Θα υπάρξουν άνθρωποι δίπλα μα ς που θα μας δείξουν ότι αξίζουν, ότι μας στηρίζουν με την στάση τους και την συμπαράσταση τους. Θα έχουμε έντονα την ανάγκη να νιώσουμε ασφάλεια και αυτό θα επιτευχθεί σε σχέσεις που ίσως είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα.

Στιγμές με τα παιδιά θα γεμίσουν τον χρόνο μας και για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν στιγμές οικογενειακές μέσα στην εβδομάδα , σήμερα θα το επιτύχουν.

Ο αριθμός 21 από την ημερομηνία, θα δώσει ευκαιρίες για επικοινωνία, δημιουργικότητα αλλά και πολλές κοινωνικές επαφές. Ο 21 επίσης είναι ένας πολύ πνευματικός αριθμός, και γι αυτό θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες, διαλογισμό και ότι άλλο σας συνδέει με τον ανώτερο εαυτό σας . Φανείτε προσεχτικοί σε ότι εκφράζετε και πως το εκφράζετε καθώς υπάρχει η περίπτωση να «χάσετε» έδαφος απέναντι στους άλλους.