Ετικέτες

, , ,

screenshot_2015-01-18-17-39-19

Καλημέρα!

Σήμερα Κυριακή και η σημαντική ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ μας προστατεύει , μας γαληνεύει τα συναισθήματα και θεραπεύει κάθε πληγή, κάθε αναστάτωση που έφεραν οι προηγούμενες ημέρες στην καθημερινότητα μας. 

Οι καταστάσεις και οι συνθήκες σήμερα αλλάζουν, και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε καταστάσεις ή να σας «ξεμπλοκάρουν» ψυχικά με μια κουβέντα, μια συμβουλή τους ή απλά στηρίζοντας σας σε κάποια επιλογή σας.

Σε θέματα συναισθηματικά θα προκύψουν καταστάσεις που θα σας κολακέψουν, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε πληρότητα και θαλπωρή.

Ο αριθμός 22 από την ημερομηνία, ένας Κύριος αριθμός με δυνατή ενέργεια ίσως φέρει έντονες συγκινήσεις ή παροδικές εντάσεις αν τις ελέγξετε. Με την ενέργεια του αριθμού 22 μπορείτε να παγιώσετε καταστάσεις μέσα σας, να πάρετε αποφάσεις και να μείνετε πιστοί σε κάποια άποψη. Σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο να ξέρετε ότι ο 22 μπορεί να φέρει πραγμάτωση μετά από κόπο,πίστη και πολλή εσωτερική εργασία!

Η μέρα λοιπόν έχει ενδιαφέρον και έναν  Αρχάγγελο Ραφαήλ να μας  «σώζει» από τις προκλήσεις!