Ετικέτες

, ,

img_2366

Καλημέρα!

Η μέρα προστάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας και να δράσουμε προς όποια κατεύθυνση ορίζει το ένστικτο μας. Ένα κοντινό μας πρόσωπο, ο/η σύντροφος μας, κάποιος από τους γονείς μας ή απλά ένας δάσκαλος – ένα άτομο που ερχόμαστε σε επαφή κοντινή ή έχει σημασία για εμάς – θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα στο να αποδώσουμε σε κάποια κατάσταση, ένα θέμα  που μας απασχολεί .

Η λύση θα δοθεί σίγουρα και άμεσα και θα καταλάβετε ότι σε κάποιες υποθέσεις σας δεν είσαστε μόνοι. Υπάρχει περίπτωση σε κάτι νέο που θέλετε να μάθετε, να εκπαιδευτείτε κάποιος ιδανικός δάσκαλος να εμφανιστεί ή να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή που εσείς τον αναζητάτε.

Σήμερα ό,τι ιδέα έρθει στο μυαλό σας , που μπορεί να νιώσετε ότι είναι ξεχωριστή, ασυνήθιστη ή να μοιάζει ανέφικτη , μην την «αφήσετε» να πάει χαμένη αν πρώτα δεν το καλοσκεφτείτε και δεν βεβαιωθείτε πρώτα ότι δεν μπορείτε να την υλοποιήσετε.

Σημαντικές συμβουλές θα έρθουν προς εσάς ή εσείς οι ίδιοι θα δώσετε σε κάποιον που τις χρειάζεται και θα πιάσουν τόπο, καθώς θα νιώσετε ότι αποφορτίζετε κάποιον άλλον άνθρωπο.

Ο αριθμός 24 τονίζει τις λέξεις αγάπη και συνεργασία!

Από την άλλη ίσως και να χρειαστεί να αναλάβετε μια υπόθεση ενός δικούς σας προσώπου σε οικογενειακό επίπεδο ή ενός συναδέλφου σε επαγγελματικό . Όπως και να έχει , το καλό, η εξυπηρέτηση που κάνετε θα γυρίσει με θετική ενέργεια πίσω σε εσάς!