Ετικέτες

, , ,

9

Καλημέρα!

Βρισκόμαστε στην μέση της εβδομάδας και η ενέργεια του Νερού και του συναισθήματος, της διαίσθησης μας επηρεάζει και μας ζητά με την σημερινή κάρτα να κάνουμε μια ευχή!

Η μέρα φέρνει ολοκλήρωση σε θέματα που μας απασχολούσαν, κι αν κάποια τα βιώσετε σαν απώλειες, καλό θα ήταν να μην πέσετε σε χαμηλής δόνησης συναισθήματα (θυμό, απογοήτευση, θλίψη) γιατί ό,τι τελειώνει, τελειώνει για καλό . Το μήνυμα της ημέρας εξάλλου είναι θετικό για κάθε αποτέλεσμα που βιώνουμε.

Ίσως μια είδηση , μια θετική εξέλιξη να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε ή απλά να «απαλίνει» μια ανησυχία σας και να σας δώσει ώθηση για κάτι νέο.

Στον τομέα των σχέσεων θα νιώσετε ότι τα πράγματα κατευθύνονται προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε και να αισθανθείτε πληρότητα μέσα στην σχέση με τον/την σύντροφο σας.

Επίσης υπάρχει περίπτωση σήμερα- και να είναι ιδανική η μέρα –  να ξεκαθαρίσετε έναν προβληματισμό  ή να αποσαφηνήσετε κάποια κατάσταση που λειτουργούσε για εσάς σαν εμπόδιο!

Ο αριθμός 25, ζητά να προσέξουμε στον τομέα της επικοινωνίας και να δράσουμε σε προκλήσεις ή εμπόδια με σύνεση, λογική και ψυχραιμία.