Ετικέτες

, ,

download-1

 

Καλημέρα!

Η σημερινή κάρτα έχει την ενέργεια της Άνοιξης η οποία συνδυάζεται με την ενεργητικότητα, το πάθος και τις φιλοδοξίες μας 

Μας ζητά να «παλέψουμε» γι αυτά που επιθυμούμε κι ας μην είναι εύκολη η μάχη κάποιες φορές. Καλούμαστε να κατανοήσουμε ότι υγειές και φυσιολογικό να σταθούμε στο ύψος της κάθε περίστασης με δύναμη και περηφάνεια και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Μην αφήσετε τους άλλους να φανούν παραβατικοί σε δικές καταστάσεις , φέρνοντας σας σε δύσκολη θέση ή ενεργόντας παρά τη θέληση σας. Παρατηρήστε με ψύχραιμη και λογική ματιά την κάθε εξέλιξη στις υποθέσεις και λάβετε πληροφορίες για τον καθένα που είναι δίπλα σας (επαγγελματικά ή συναισθηματικά) από τις λεπτομέρειες. Προστατέψτε τον εαυτό σας από οτιδήποτε δεν είναι ευεργετικό για εσάς είτε αφορά σχέση ή κατάσταση ή συνήθεια.

Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας, φροντίστε τον , επιλέξτε την άσκηση για εκτόνωση του άγχους και εμπιστευθείτε το ένστικτο σας!

Ο αριθμός 26 έχει καρμική χροιά και φέρνει αποκαλύψεις στον τομέα των σχέσεων. Η φράση
«παθαίνω και μαθαίνω» συνδέεται άψογα με τον αριθμό αυτό και μας ωριμάζει μέσα από βιωματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά έχουν εύνοια αρκεί να τα χειριστούμε με σύνεση και αποφασιστικότητα. Ο λόγος και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για να κερδίσουμε ότι προσδοκούμε!