Ετικέτες

, ,

Καλημέρα!

Σήμερα δύο καρτούλες χαρακτηρίζουν την ημέρα μας, με την ενέργεια της Γης και μας ωθούν για νέα ξεκινήματα, αλλαγές αλλά και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με στόχους, αξίες , πρακτικά ζητήματα, αλλά και οικονομικές δοσοληψίες. Φροντίστε να δράσετε σήμερα με λογική και προγραμματισμό και να μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο. Οι αναβολές θα σας αγχώσουν περισσότερο και ίσως αν δεν φροντίσετε για ορισμένα θέματα σήμερα, μετά δεν θα βρείτε άμεσα την κατάλληλη ευκαιρία ή στιγμή.

Είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει μια αίσθηση πληρότητας ή ολοκλήρωσης σε θέματα οικογενειακά. Ο τομέας της επικοινωνίας, τονίζεται και παίζει καθοριστικό ρόλο λόγω φυσικά του αριθμού 30. Από την άλλη προσέξτε μη σπαταλήσετε περιττό χρόνο και ενέργεια σε θέματα και ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Φανείτε προσεχτικοί σε ποιους εμπιστεύεσετε σχέδια και σκέψεις , καθώς υπάρχει η περίπτωση της εξαπάτησης ή της αναξιοπιστίας.

Βρείτε το θετικό σε μικρά πράγματα μέσα στις σχέσεις ή τις καταστάσεις και μη μένετε με την αίσθηση του ανικανοποίητου. Η μέρα μπορεί να φέρει ασφάλεια και σιγουριά.

Εμπιστευθείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση!