Ετικέτες

, ,

9781401945404_cards25.jpg

Καλημέρα!

Η τελευταία ημέρα του μήνα , μας αποχαιρετά με την ενέργεια της Άνοιξης και μας ωθεί πέρα από τους προβληματισμούς του παρόντος, να οργανώσουμε την ζωή μας και την καθημερινότητα μας με νέα σχέδια, σκέψεις και ίσως κάποιες αλλαγές. Τόσο σε πρακτικά ζητήματα , όσο και σε τρόπο σκέψης ή αντιμετώπισης των καταστάσεων γύρω μας.

Όσο κι αν έχετε αποθαρυνθεί από κάποιες περιστάσεις ή συμπεριφορές , η σημερινή καρτούλα μας ωθεί να μείνουμε αισιόδοξοι και να πιστέψουμε ότι «τα καλά έρχονται». Καλούμαστε να φανούμε υπομονετικοί και να κάνουμε ένα είδος απολογισμού είτε σε επαγγελματικό επίπεδο , είτε σε προσωπικό.

Να επανεξετάσουμε κινήσεις , επιλογές αλλά και τα αποτελέσματα από την στάση που κρατήσαμε σε κάθε κατάσταση.

Θα νιώσουμε ικανοποίηση για κάποια εργασία, για την οποία έχουμε εργαστεί σκληρά και θα νιώσουμε ότι μας ανταμοίβει το αποτέλεσμα.

Ο αριθμός 31, μας δίνει περίσσια ενεργητικότητα την οποία καλούμαστε να διοχετεύσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να είναι εποικοδομητική. Εντάσεις, νεύρα και «εκρήξεις» καλό θα είναι να αποφευχθούν έτσι ώστε να μην υπάρξουν σοβαρές ρήξεις στις προσωπικές σας σχέσεις.