Ετικέτες

, , ,

ace-of-gabriel

Καλημέρα!

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ σήμερα είναι κοντά μας , ενισχύοντας το πάθος, την δράση αλλά και την ενεργητικότητα μας. Οι ευκαιρίες να κινήσουμε καταστάσεις σήμερα δεν θα λείψουν ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά. Η δημιουργικότητα μας έχει κάθε ευκαιρία να εκφραστεί αλλά και να βρει αντίκρισμα σε κάτι ουσιαστικό, εποικοδομητικό  που να συνδέεται με την αφθονία μας.

Η διάθεση μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα έχουμε την δυνατότητα να εκπληρώσουμε  κάθε μας περιέργεια ή να ερευνήσουμε θέματα, δραστηριότητες ή νέες ασχολίες που θέλουμε να βάλουμε στην καθημερινότητα μας. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δημιουργίες είναι η κατάλληλη ημέρα να εστιάσετε σε στο πως θα προωθήσετε την δουλειά σας, ίσως και με νέες συνεργασίες ή απλά να προετοιμαστείτε για κάποια παρουσιάση, κάποια εκδήλωση.

Η ευκαιρίες να βρεθούμε με παρέες , με φίλους και να περάσουμε υπέροχα δεν θα λείψουν. Επιλέξτε σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει , θα σας γεμίσει ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Ο αριθμός 16 ως Καρμικός, τονίζει την ανάγκη μας να βρούμε ουσιαστική χαρά και την αληθινή αγάπη μέσα από ότι κι αν κάνουμε ή μέσα από κάθε σχέση που σημαίνει πολλά για εμάς. Στον τομέα των ερωτικών προσπαθήστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας αξίζει χωρίς να κάνετε πράγματα τετριμμένα που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να σας προσφέρουν.