Ετικέτες

, , ,

helper-of-thought

Καλημέρα!

Παρασκευή σήμερα και η καρτούλα μας, μας συμβουλεύει να εστιάσουμε περισσότερο στην λογική μας, παρά στο συναίσθημα για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματα πρακτικά και καθημερινότητας. 

Κάποιες καταστάσεις θα κινηθούν πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε ή ελπίζαμε γι’ αυτό καλό θα ήταν να είμαστε ψύχραιμα και με μεθοδευμένες κινήσεις να κάνουμε τα σωστά βήματα. Ό,τι μπορείτε σήμερα να διεκπεραιώσετε ώστε να μη μείνει για το Σαβ/κο καλό θα είναι. Σκέψεις και αποφάσεις που θα ζητήσουν από εσάς να μην καθυστερήσετε ή θα σας ξαφνιάσουν με την εξέλιξη τους, δεν θα λείψουν από την ημέρα μας.

‘Ισως να βρεθεί και κάποιο άτομο με νεανική ιδιοσυγκρασία ή προοδευτική στάση ζωής που να σας ξεμπλοκάρει και να σας δώσει λύσεις. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από άγχος, στρες και νεύρα.

Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις της καθημερινότητας και ιδιαίτερα ότι αφορά θέματα οικονομικά ή ότι έχει σχέση με το σπίτι.

Ο αριθμός 17 δίνει ελπίδα και αισιόδοξη στάση σε κάθε γεγονός ή κατάσταση. Προπαθήστε να μείνετε εστιασμένοι στις επιθυμίες και όχι στους φόβους.