Ετικέτες

, , ,

pentacles-7

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Η ενέργεια των Πεντάκτινων σήμερα μας ωθεί να εστιάσουμε σε υλικά και πρακτικά θέματα που θα μας ικανοποιήσουν και θα λάβουμε ευχαρίστηση μέσα από αυτά.

Σημαντικές αποφάσεις για σήμερα μπορούν να περιμένουν καθώς οι βιαστικές αποφάσεις δεν ταιριάζουν στην μέρα μας.

Καλό θα είναι να βάλουμε ένα πρόγραμμα για θέματα που αφορούν το κοντινό μέλλον και σιγά σιγά να προσπαθήσουμε να τα υλοποιήσουμε.

Η έρευνα και η αναζήτηση πληροφοριών είναι απαραίτητες για κάθε κατάσταση που μας απασχολεί. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το στρες για κάθε σχεδιασμό. Πάρτε τον χρόνο σας και για σήμερα αναζητήστε δραστηριότητες , εξορμήσεις ΄που θα σας κάνουν να νιώσετε ευχαρίστηση, αναζωογόνηση και εσωτερική κάθαρση από «παράσιτα» που σας μπλοκάρουν ενεργειακά.

Ο αριθμός 19 , Καρμικός και με δυνατή ενέργεια μας ωθεί να βρούμε τον δυναμισμό μας, την αυτοπεποίθηση μας και γενικότερα όλο μας το δυναμικό.

Προσοχή σε ρήξεις, εντάσεις ή αντιθέσεις που μπορεί να φέρει η τάση να επιβληθούμε. Από την άλλη εφόσον είναι και μέρα ανάπαυσης φροντίστε να  μην καταπιεστείτε από τους άλλους σε ότι αφορά τις ανάγκες σας.

Η μέρα μπορεί να μη βάζει προτεραιότητα τα συναισθήματα αλλά και μέσα από πρακτικές ασχολίες θα βρείτε ικανοποίηση και πληρότητα!

Advertisements