Ετικέτες

, , , ,

fcdff70ec0c3c7524e24e17d0e4e56d2

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η καρτούλα μας σήμερα με την δυνατή ενέργεια του Αρχαγγέλου Μέτατρον σηματοδοτεί μια νέα αρχή , ένα ξεκίνημα χωρίς να κοιτάμε πίσω πια.Καλούμαστε να αφεθούμε στην εσωτερική μας φωνή και να ξεχάσουμε ό,τι αναποδιά υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες. Η πίστη είναι η λέξη κλειδί σε κάθε κίνηση, κάθε σχέδιο ή σκέψη που θα κάνουμε.

Οι δισταγμοί πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και ότι έχουμε αναβάλει μέχρι τώρα, σήμερα είναι η στιγμή να πάμε παρακάτω ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι – προς το παρόν – ιδανικές.

Ευκαιρίες θα βρεθούν εκεί που δεν το περιμένουμε αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί, λίγο πιο ευπροσάρμοστοι ώστε να τις δούμε και να τις εκτιμήσουμε ανάλογα.

Ο αριθμός 20, δίνει την ώθηση να βγούμε από διλήμματα ή έστω κι αν μπούμε σε αυτή την διαδικασία, φέρνει σημεία καμπής στην ζωή μας για να πάρουμε αποφάσεις.

Η αναποφασιστικότητα δεν θα βοηθήσει πουθενά και θα φέρει εντάσεις, προβληματισμούς αλλά και αδράνεια.

Επιλέξτε λοιπόν σήμερα, την ενέργεια του «Τρελλού» ο οποίος με την παιδικότητα του και την επιθυμία του για χαρά , ελευθερία και περιπέτεια ανοίγει νέους δρόμους έστω και νοητικά!