Ετικέτες

, , , ,

9781401945404_cards48

 

Καλημέρα!

Τετάρτη σήμερα, στο μέσο της εβδομάδας και η ενέργεια του καλοκαιριού έρχεται σαν σανίδα σωτηρίας να απαλύνει την χθεσινή «χειμερινή» διάθεση. Συναισθήματα, εξομολογήσεις και γενικότερα μια απελευθέρωση στην έκφραση θα μας ξεμπλοκάρει, θα μας αποφορτίσει και ίσως να δώσει απαντήσεις, σε κάποιες συζητήσεις που έγιναν και δεν είχαν μέχρι τώρα καταλήξει κάπου.

Η διάθεση για ονειροπόληση σήμερα θα είναι έντονη. Αφεθείτε σε αυτή την ενέργεια αν σας παρέχεια ανακούφιση αλλά σε κάποιες περιστάσεις θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι, ακολουθώντας την φωνή της λογικής για να μην πέσετε σε παγίδες.

Τα συναισθηματικά, ερωτικά θέματα σας απασχολούν και ίσως να επιλέξετε κάτι ρομαντικό για να περάσετε την βραδιά σας. Εμπειρίες με το ταίρι σας , θα σας κάνουν πιο ευάλωτους, πιο στοργικούς και πιο άμεσους στο να δείξετε πως αισθάνεστε για κάποιο θέμα ή κατάσταση.

Ίσως ένα πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στα συναισθηματικά σας ή αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες να σας δώσει λύσεις, νέες προτάσεις επαγγελματικές ή απλά να σας αναπτερώσει θαυμάζοντας την δουλειά σας.

Η σημερινή μέρα σε συνδυασμό και με τον αριθμό 22, φέρνει μεταφυσικές ανησυχίες ή εναλλακτικές ασχολίες οι οποίες θα βοηθήσουν στην αποφόρτιση μας από περιττή νευρική ενέργεια, μεταφέροντας την ενεργητικότητα μας αυτή σε κάτι ουσιαστικό και εποικοδομητικό.

Λύστε τα θέματα σας με ηρεμία και τάση για κατανόηση προς τους άλλους. Κάντε μεθοδευμένα βήματα και  μην καταβάλετε περισσότερη ενέργεια από αυτή που αντέχετε.