Ετικέτες

, , ,

archangel-card-four-of-michael

Καλημέρα! Πλησιάζοντας στο 3ήμερο, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (για σήμερα τουλάχιστον) συνιστά ανάπαυση , ηρεμία αλλά και προσπάθεια να αποβάλουμε το άγχος και το στρες από την καθημερινότητα μας. 

Οι ταλαιπωρίες του προηγούμενου διαστήματος δείχνουν κάπως να εξασθενούν και καλό θα ήταν να βρείτε ευκαιρία να σκεφθείτε μόνο ότι σας ανακουφίζει και σας κάνει να νιώθετε χαρά. Μην αναλάβετε περισσότερα από αυτά που αντέχετε και ασχοληθείτε με όσα μπορείτε χωρίς πίεση.Ότι μπορεί να μείνει για τις επόμενες μέρες, καλό θα είναι να επιχειρήσετε να το αφήσετε για λίγο πίσω. Σήμερα έχετε ανάγκη να φορτίσετε μπαταρίες, να ξεκουραστείτε ή ακόμα και να διαλογιστείτε αν αυτό σας φέρνει εσωτερική ηρεμία και διαύγεια.

Αν νιώσετε ότι χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας, μη διστάσετε να τον διεκδικήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας επιλέγοντας εναλλακτικές θεραπείες, ύπνο, γυμναστική ή απλά μια βόλτα. Οτιδήποτε θα σας αναζωογονήσει και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εσωτερική επανεκκίνηση.

Ο αριθμός 23 από την ημερομηνία, ανήκει στους Μαγικούς αριθμούς , και φέρνει ροή και εξέλιξη μαζί με προστασία σε κάθε περίσταση. Όμως μπορεί και να φέρει επίσης, ξαφνικές ανατροπές και γεγονότα που δεν μπορούμε να ορίσουμε. Το μυστικό είναι να ακολουθήσουμε την ροή, χωρίς γκρίνιες και αντίσταση!

Advertisements