Ετικέτες

, , ,

1b154348f3618e7377f44df5cb39df25

Καλημέρα!Βρισκόμαστε μία ημέρα πριν το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η καρτούλα μας σήμερα μας αποζημιώνει και μας δίνει ώθηση να διορθώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν δούλεψε προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε. 

Ο Άσσος των Ραβδων φέρνει προτάσεις, ιδέες και εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά, στόχων αλλά και ότι έχει να κάνει με ενθουσιασμό, πάθος και δημιουργικότητα. Μας επιρρεάζει στις προσωπικές μας σχέσεις, στις επαγγελματικές και φέρνει ευκαιρίες στο να κάνουμε ένα ταξίδι, μια μετακίνηση που θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με διάφορες δραστηριότητες που θα μας αποφορτίσουν από τα άγχη της καθημερινότητας και της ρουτίνας μας.

Νέα ξεκινήματα, νέες επιθυμίες και ίσως σήμερα να έχουμε λίγο περισσότερο θάρρος αλλά και θράσος να τολμήσουμε ότι μέχρι τώρα αφήναμε πίσω ή αναβάλαμε.

Ο αριθμός 24 , τονίζει την προσφορά , την αγάπη αλλά και την αρμονία μέσα από τις οικογενειακές σχέσεις , μέσα από το πως σχετιζόμαστε με τους άλλους αλλά και πως εκφράζουμε τα συναισθήματα μας προς αυτούς.

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στο να οργανώσετε ό,τι σας ευχαριστεί με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και δώστε προτεραιότητα σε ότι υπάρχει το πνεύμα της αγάπης και της γενναιοδωρίας.