Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards67

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Φθινοπώρου στην καρτούλα μας σήμερα, δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες μας, στα πάθη μας και σε όσα θα πρέπει να «κυνηγήσουμε» σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

Ο τομέας της επικοινωνίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα κινηθούμε και τι αποτέλεσμα θα έχουμε μέσα από τις προσπάθειες που έχουμε ήδη και κάνουμε ακόμα.

Καλούμαστε να απομακρύνουμε στους φόβους και τις ανασφάλειες όσο μπορούμε και να δώσουμε σημασία στο πως θα μεθοδεύσουμε κάποιες υποθέσεις μας χωρίς να έχουμε απώλειες ή ζημιές. Η δημιουργικότητα μας θα πρέπει να εκφραστεί με κάποιο τρόπο  ακόμα και στην καθημερινότητα μας. Στον τομέα της καριέρας, καλό θα ήταν να έχουμε την αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει αλλά και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε ότι επιθυμούμε με εργατικότητα και αφοσίωση.

Τα συναισθηματικά μας σήμερα, θα προσπαθήσουν να «βρουν» χώρο μέσα στην καθημερινότητα και θα έχουμε την ανάγκη να ξεκλέψουμε λίγο προσωπικό χρόνο για εμάς και το ταίρι μας.

Ο αριθμός 21 από την ημερομηνία, έχει μια μεταφυσική χροιά έτσι ώστε μας διευκολύνει μέσα από την προσευχή, τον διαλογισμό ή τις εναλλακτικές θεραπείες να βρούμε ανακούφιση και καθοδήγηση.