Ετικέτες

, , ,

Five of Raphael

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και ο τομέας του συναισθήματος, έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις σχέσεις μας σε όλα τα επίπεδα.

Οι καταστάσεις αλλά και τα γεγονότα που θα προκύψουν θα μας αποπροσανατολήσουν και θα μας κάνουν να ψάξουμε να βρούμε τους λόγους αλλά και τις αιτίες που κάποια πράγματα δεν «προχωρούν» με την κατεύθυνση που επιθυμούμε. Καλό θα είναι να κατανοήσουμε ότι , ό,τι κι αν συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει είναι για κάποιο λόγο και οφείλουμε να το εμπιστευτούμε.Ίσως νιώσουμε μετανοιωμένοι και σε κάποιες καταστάσεις να «παγώσουμε» την εξέλιξη σκεπτόμενοι την καλύτερη δυνατή λύση.Αναζητήστε τις ευκαιρίες μέσα από τις συγκυρίες και μην απογοητεύεστε. Ό,τι θέλετε να επιτύχετε παλέψτε για αυτό, και σίγουρα κάποιες υποθέσεις σας θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Βρείτε την χρυσή τομή σε κάθε κατάσταση πριν νιώσετε θλίψη ή απογοήτευση καθώς σίγουρα υπάρχουν λύσεις τις οποίες με ψυχραιμία και σωστή κρίση θα βρείτε!

Ο αριθμός 27 είναι η πιο πνευματική δόνηση του αριθμού 9 και μας δίνει την ευκαιρία να «δουλέψουμε» ενεργειακά τις επιθυμίες μας και να οδηγήσουμε -με βάση το ανώτερο καλό- κάθε τι που έχουμε σε εκκρεμότητα ή κάθε τι που χρήζει επιδιόρθωσης ή βελτίωσης , κυρίως στον τομέα των σχέσεων.