Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards78

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Φθινοπώρου στην σημερινήμ μας καρτούλα, μας ζητά να ασχοληθούμε άμεσα αλλά και αποφασιστικά χωρίς δισταγμό και αναβλητικότητα. 

Καλούμαστε να προχωρήσουμε κάποιες υποθέσεις μας, τόσο εμείς οι ίδιοι όσο και άτομα βοηθητικά που θα υπάρξουν δίπλα μας και με τις γνώσεις τους ή τις ικανότητες τους θα δώσουν λύσεις. Τόσο η παρέα καλών φίλων όσο και συναδέλφων θα φανεί ευεργετική για κάποιο συγκεκριμένο θέμα μας ή απλά θα δώσουν στην ημέρα μας μια πιο ανάλαφρη ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και να δράσουμε με θάρρος και πίστη ότι όλα θα διεξαχθούν όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει χωρίς να βάζουμε στο μυαλό μας δεύτερες σκέψεις. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η αισιοδοξία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε στιγμή.

Ο αριθμός 28 από την ημερομηνία, θα φέρει γρήγορη εξέλιξη , ίσως και μικροανατροπές οι οποίες θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας αλλά και την ικανότητα μας στην προσαρμοστικότητα. Ανταγωνισμός ή και αντιθέσεις είναι πιθανό να υπάρξουν στον εργασιακό ή οικογενειακό χώρο. Κρατήστε τους τόνους χαμηλούς και αναζητήστε τις αιτίες προσπαθώντας να μπείτε στην θέση του άλλου.

Εμπιστευτείτε τις αλλαγές και βρείτε το κόμματι του εαυτού σας που αναζητά την περιπέτεια και προβάλετε το, προς τα έξω!