Ετικέτες

, , , ,

wands-queen

Καλημέρα!

Προτελευταία ημέρα του μήνα και η ενέργεια των Ράβδων μας συντροφεύει και μας ζητά να δράσουμε με αυτοπεποίθηση αλλά και με προσοχή , ώστε να ελέγχουμε τον παρορμητισμό μας. 

Η μέρα είναι ιδιαίτερα δραστήρια με πολλές κοινωνικές επαφές , επικοινωνία και γρήγορους ρυθμούς. Σήμερα καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε πολλές εργασίες μαζί και ίσως αυτό να μας κοστίσει σε χρόνο, άγχος και κούραση. Όμως έχουμε κάθε δυνατότητα να τα επιτύχουμε όλα και να βάλουμε σε σειρά ότι έχουμε σκεφθεί σήμερα. Προσέξτε τι λέτε , τι εμπιστεύεστε και σε ποιον. Καλό θα ήταν να είστε φειδωλοί στην αποκάλυψη σκέψεων ή σχεδίων για σήμερα. Οριστικοποιήστε κάποιες καταστάσεις και μετά εκφράστε τες. Οι ενέργειες – επιρροές σήμερα μας ωθούν να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας , την πίστη μας , να αναλάβουμε μόνοι ότι μας απασχολεί, όχι ότι δεν θα υπάρξει βοήθεια αλλά καλό θα ήταν το πάνω χέρι να το έχουμε εμείς οι ίδιοι στις υποθέσεις μας.

Προσκλησεις, συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείψουν, γι αυτό κρατήστε λίγη ενέργεια έτσι ώστε να την εκτονώσετε θετικά , αισιόδοξα με παιδικότητα και ξεγνοιασιά.

Ο αριθμός 30, είναι η πιο υψηλή δόνηση του 3, και μας ωθεί να εκφραστούμε μέσα από την καρδιά μας . Φροντίστε να γίνει με τακτ, ευγένεια αλλά και σαφήνεια έτσι ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις , εντάσεις και απογοητεύσεις.