Ετικέτες

, , , ,

9781401945404_cards37

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Η σημερινή ημέρα μας έχει την ενέργεια του Καλοκαιριού με τον αριθμό 1 παρέα, κι αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας , τα συναισθήματα μας, τον ψυχισμό μας αλλά και με το πνευματικό μας κομμάτι. 

Σήμερα καλούμαστε να ανοίξουμε την καρδιά μας στην αγάπη και να μην εστιάσουμε σε χαμηλής δόνησης συναισθήματα. Η αίσθηση της αναγέννησης και της επανασυγκρότησης όσο αφορά την πνευματική μας ταυτότητα θα είναι έντονη καθώς και η διαίσθηση μας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Γι αυτό καλό θα είναι να δώσουμε σημασία στα σημάδια που μας δίνει μέσω σκέψεων, ονείρων ή με οποιδήποτε άλλο τρόπο.

Ο αριθμός 10, σημαντικός στην Αριθμολογία, ανήκει στην κατηγορία των Καρμικών αλλά μας μιλά για καλό Κάρμα ευτυχώς. Δηλώνει ότι έχουμε πάρει τα μαθήματα μας, έχουμε κατανοήσει τις προκλήσεις μας και τώρα πια είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε από την αρχή, έστω και για δεύτερη φορά. Να αναγεννηθούμε και μέσω της γνώσης που έχουμε λάβει τόσο καιρό και να χρησιμοποιήσουμε τα βιώματα μας εποικοδομητικά στην ζωή μας.

Η μέρα έχει τις προοπτικές για δεύτερες ευκαιρίες, μόνο αν ελέγχουμε το συναίσθημα και δεν μας παρασύρει, σε κρίσεις, εντάσεις ή συγκινήσεις.