Ετικέτες

, , ,

c2dc915c691156aebf7d24915403be5f--daily-readings-arch-angels

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Καλοκαιριού αλλά και του συναισθήματος μας συντροφεύει και μας ωθεί να ψάξουμε πιο βαθιά μέσα μας, να αναζητήσουμε λόγους και αιτίες για κάποια γεγονότα στη ζωή μας. 

Έχουμε ανάγκη να φιλοσοφήσουμε κάποιες καταστάσεις και να τις δούμε με άλλο μάτι και ίσως μέσω της «πνευματικής μας δύναμης» να εξομαλύνουμε τα πράγματα. Η πίστη μας και ίσως και η αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας, να βοηθήσει στο να διαφοροποιηθούν κάποιες καταστάσεις ή ακόμα και συμπεριφορές.

Σήμερα θα έρθουμε σε επαφή με τους εσωτερικούς μας φόβους ή ανασφάλειες που είναι η αιτία κάποιων δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε. Η εστίαση στην πηγή του προβλήματος ίσως να είναι και ο μόνος τρόπος να βρεθούν λύσεις και να διορθωθούν , βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις.

Καλό θα είναι να αποφύγετε σήμερα επαφές που θα σας κουράσουν ή ενεργειακά θα σας επιβαρύνουν. Μην επιρεαστείτε από τις γνώμες των άλλων , αλλά μείνετε σταθεροί σε πεποιθήσεις και ιδέες που σας ταιριάζουν απόλυτα.

Ο αριθμός 5 τόσο στην ημερομηνία όσο και στην κάρτα μας δηλώνει μετακινήσεις, αλλαγές και μια αίσθηση μεταβλητότητας καθ΄’ολη την διάρκεια της ημέρας.

Μείνετε αισιόδοξοι και βρείτε λύσεις!

Advertisements