Ετικέτες

, , ,

f85c4248c9b6533539cabde651c68e2d

Καλημέρα!Η σημερινή μέρα φέρνει ένα είδος στασιμότητας και διχασμού το οποίο ξεκινά καθαρά από εμάς τους ίδιους. Σίγουρα οι ρυθμοί δεν θα κινηθούν όπως θα θέλαμε αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς καλούμαστε να κάνουμε τα βήματα.

Θέματα τις καθημερινότητας τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις , συμπίπτουν όλα μαζί και μας μπλοκάρουν παροδικά καθώς δεν μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τι είναι σημαντικό και τι όχι. Στην προσπάθεια να βρούμε λύσεις για όλα ταυτόχρονα, θα νιώσουμε ότι πιεζόμαστε. Η πρώτη αντίδραση θα είναι να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε τις απαντήσεις να έρθουν από μόνες τους.

Καλό θα είναι να αποκολληθούμε από το παρελθόν και να αποδεχτούμε ότι, ό,τι δεν συνέβη καλώς δεν συνέβη και να πάμε παρακάτω με αισιοδοξία και θετική σκέψη.

Στα συναισθηματικά λίγο το πείσμα λίγο η τάση για δραματοποίηση θα μας κάνουν (αν παραμείνουμε σε αυτό) να χάσουμε στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς λόγο.

Ο αριθμός 7, δίνει ευκαιρίες για σκέψη, για εσωτερικές διερευνήσεις, για ξεκαθαρίσματα αλλά και για ενεργειακή «εργασία».

Advertisements