Ετικέτες

, , ,

pageoffire

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Φωτιάς σήμερα μας επηρεάζει και φέρνει νέα, ειδήσεις αλλά και εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό, πάθος, έντονη κινητικότητα αλλά και δράση. 

Οι ρυθμοί σήμερα είναι γρήγοροι και οι άνθρωποι δίπλα μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μας, τις φιλοδοξίες μας αλλά θα δώσουν και ροή σε κάποιες υποθέσεις μας.

Κάποια γεγονότα θα μας ξαφνιάσουν και ίσως φέρουν μια αναστάτωση στην ημέρα μας , όχι απαραίτητα αρνητική. Καλό θα είναι οτιδήποτε προκύψει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία , λογική σκέψη αλλά με μια σχετική συναισθηματική αποστασιοποίηση θα έλεγα όσο μπορούμε καθώς ότι συμβεί δεν θα είναι μόνιμο αλλά παροδικό.

Οι σχέσεις με τα παιδιά θα μας απασχολήσουν και ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε το πρόγραμμα της ημέρας λόγω κάποιων υποχρεώσεων οικογενειακών.

Στα συναισθηματικά, κάποιο πρόσωπο με την ενέργεια της «Φωτιάς» θα δώσει νέα ροή στην ημέρα ή ίσως μια νέα γνωριμία να φέρει ενθουσιασμό!

Ο αριθμός 11, ως Κύριος φέρνει έντονες ενέργειες στη μέρα μας αλλά και συναισθηματική φόρτιση . Μείνετε σε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Η μέρα έχει μεγάλη πνευματική ενέργεια. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας και δράστε ανάλογα.

Advertisements