Ετικέτες

, , ,

7-of-abundance1

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Αφθονίας, χαρακτηρίζει την ημέρα μας και μας ζητά να κάνουμε προσεχτικά βήματα με υπομονή και λογική σκέψη. 

Οι ανησυχίες μας είναι περιττές για θέματα που δεν μπορούμε να λύσουμε άμεσα, οπότε καλό είναι να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα και να εστιάσουμε με ψυχραιμία στις λύσεις. Είναι ιδανικό διάστημα να προετοιμάσουμε καταστάσεις, να οργανώσουμε τις εργασίες της ημέρας ή και της υπόλοιπης εβδομάδας ακόμα και να είμαστε σε ετοιμότητα καθώς κάποια θέματα θα κινηθούν με μιας ή ακόμα και γρήγορα. Αν έχουμε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις στην πορεία θα είμαστε πιο χαλαροί και χωρίς άγχος.

Η μέρα είναι ιδανική στο να μην αναλάβουμε κάτι νέο και αν μπορούμε να ξεκλέψουμε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Οι προσωπικές μας σχέσεις σήμερα έχουν την δόνηση της χαλάρωσης αλλά και την ανάγκη να βάλουμε πρόγραμμα , να κανονίσουμε δραστηριότητες ή και κοινές ασχολίες με το ταίρι μας και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί ήρεμα.

Ο αριθμός 12, ένας σοφός και σημαντικός αριθμός, μας ζητά να βγούμε από την ενέργεια της θυματοποίησης και να σκεφθούμε άλλες οπτικές και τρόπους αντίδρασης σε θέματα που μας απασχολούν.

Σήμερα αφεθείτε στο να βοηθήσετε τους γύρω σας και να αναλάβετε υποθέσεις των δικών σας ανθρώπων. Προσφέρετε για να λάβετε πίσω θετική ενέργεια!

Advertisements