Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards55

Καλημέρα!

Φτάσαμε αισίως στην Παρασκευή και παρά την πολλή ζέστη η ενέργεια του Χειμώνα στην σημερινή καρτούλα φανερώνει ότι κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις μέσα μας περνάν κρίση τόσο εμείς τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους. 

Η μέρα φέρνει μια αίσθηση ότι για κάποιες επιλογές που έχουμε κάνει δεν ήταν οι κατάλληλες ή δεν κατευθύνθηκαν προς την κατεύθυνση που εμείς θέλαμε. Οι άλλοι γύρω μας φαντάζουν «λίγοι» στις προσδοκίες μας και ίσως σε κάποια κοντινή μας σχέση να νιώσουμε ότι κάτι μας κρύβουν ή δεν μας λένε όλη την αλήθεια.

Θα διαπιστώσουμε ότι κάποιες από τις προσπάθειες μας δεν άξιζαν καν τον κόπο και κάποιες «μάχες» δεν έχουν κάτι περισσότερο να μας προσφέρουν.

Ο αριθμός 14, έρχεται να βάλει κάποια όρια και κάποιους περιορισμούς ζητώντας αποδεικτικά για κάθε τι . Καλούμαστε με απτό τρόπο να πιστωποιήσουμε τι λέμε, τι αισθανόμαστε αλλά και να εξηγήσουμε την κάθε στάση μας απέναντι στους άλλους. Οι ερωτικές σχέσεις περνούν δοκιμασίες καθώς θα πρέπει να βρεθούν οι ισορροπίες.

Το πάθος δεν θα λείψει. Γι αυτό κρατήστε χαμηλά τους τόνους και βρείτε το θετικό και το χαρούμενο σε κάθε στιγμή με το ταίρι σας.

Advertisements