Ετικέτες

, , ,

9781401945404_cards36

Καλημέρα!

Η ενέργεια της Άνοιξης στην σημερινή μας καρτούλα μας κάνει δραστήριους , ενεργητικούς αλλά και μας ωθεί να ασχοληθούμε με θέματα οικονομικά και τις φιλοδοξίες μας. 

Η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες να προωθήσουμε ιδέες, σκέψεις αλλά και να κάνουμε σημαντικές κινήσεις για κάποια ζητήματα που αφορούν τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημα μας ή να διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε ή ότι μας ανήκει.

Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρξουν υποστηρικτές, άνθρωποι που θα πουν καλά λόγια για εμάς και η γνώμη ή η στάση τους θα παίξει κύριο ρόλο στο να επιτύχουμε κάποιες υποθέσεις μας.

Φανείτε προσεχτικοί , να μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας και αναλάβετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να αντέξετε. Καλό θα είναι να επιλέξετε την άσκηση στο ελεύθερο χρόνο σας , έτσι ώστε να σας αποφορτίσει ψυχικά και να αποβάλετε το στρες και το άγχος.

Η σωστή διατροφή και λίγος χρόνος για ανάπαυση θα σας αποζημιώσει από μία μέρα η οποία μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική στους ρυθμούς της.

Ο αριθμός 18, φέρνει εξέλιξη σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά αλλά παράλληλα μας προσφέρει και τρόπους να κάνουμε «εκκαθαρίσεις» τόσο πρακτικά όσο και ψυχικά βρίσκοντας εμείς οι ίδιοι θεραπευτικές διεξόδους.

 

Advertisements