Ετικέτες

, ,

d2e7886ca210496f4b17db48c6082775

Καλησπέρα!

Η ενέργεια της Δράσης σήμερα χαρακτηρίζει την ημέρα μας και φέρνει έντονη κινητικότητα, γρήγορους ρυθμούς αλλά και βιασύνη. 

Ειδήσεις, σκέψεις αλλά και κινήσεις για την υλοποίηση ορισμένων σχεδίων μας , σήμερα θα γεμίζουν την ημέρα μας και δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε πολύ με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα συναισθήματα μένουν για λίγο πίσω και προβάλεται περισσότερο το κομμάτι των επαγγελματικών, οικονομικών και ότι έχει να κάνει τον πρακτικό τομέα της ζωής μας.

Στα επαγγελματικά θα έρθουν συγκυρίες οι οποίες θα μας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθούμε και να φανεί η αξία μας σχετικά με κάτι που έχουμε αναλάβει.

Θα υπάρξουν πρόσωπο/πα σήμερα που ίσως «φέρουν» μαζί τους μία πρόκληση, έναν προβληματισμό μέσα από τον οποίο θα μας δώσουν την ευκαιρία να σταθούμε επάξια ή να είναι η κινητήριος δύναμη μας για να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ο αριθμός 19, ως καρμικός φέρνει μαθήματα ισορροπίας για το πως να σταθούμε στις περιστάσεις. Είτε με το να ηγηθούμε και να δείξουμε τις ικανότητες μας είτε με το να συνεργαστούμε ,οδηγώντας τους άλλους εκεί που πρέπει χωρίς ίχνος εγωισμού, επιβολής ή τυραννίας.  Βρείτε τις δυνάμεις εκ των έσω χωρίς όμως να βλάπτετε τους άλλους, τα συναισθήματα τους και τις ανάγκες τους.

Advertisements