Ετικέτες

, , ,

angel-tarot-water-03-e1363254372590

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Νερού μας συντροφεύει σήμερα και μας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματα μας , τις διαισθητικές μας ικανότητες αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα. 

Η σημερινή μέρα έχει την δόνηση της χαράς, της φιλίας αλλά και της ξεγνοιασιάς. Η ανταμοιβή στις ψυχικές μας ταλαιπωρίες είναι στιγμές όμορφες με φίλους , με αγαπημένα πρόσωπα, συναντήσεις αλλά και μια χροιά διασκέδασης διαφαίνεται στην διάρκεια της ημέρας.

Η ανάγκη μας να χαλαρώσουμε , να αφήσουμε πίσω άγχη και στρες είναι έντονη και το Σύμπαν είναι εδώ για να μας το πραγματοποιήσει.

Ανακοινώσεις χαρούμενων γεγονότων, μια γιορτή ή απλά μία πρόσκληση θα είναι η αφορρμή για να κανονίσουμε , να οργανώσουμε κάτι όμορφο.

Ίσως από την άλλη να είναι η αλλαγή στην ψυχολογία μας από μια θετική ανατροπή για κάποιο θέμα που μας απασχολεί. Κι έτσι η διάθεση μας λίγο αλλάζει, και κάποιες έγνοιες τείνουν να ξεφτίζουν.

Ο αριθμός 20, παρά την στατική του ενέργεια , θέτοντας διλήμματα μας ωθεί να πάρουμε αποφάσεις και να τολμήσουμε αλλαγές που δείχνουν ότι θα βελτιώσουν καταστάσεις ουσιαστικές στην ζωή μας (την πορεία μας σχέσης, την αλλαγή ενός σπιτιού, της έδρας εργασίας κτλ). Ο 20 από  μια πιο πνευματική ματιά, δηλώνει την θεραπεία όχι με την κλασσική ιατρική αλλά με άλλα «παρακλάδια» πιο φυσικά, πιο εναλλακτικά που ενώνουν το πνεύμα με την ύλη και μας ταξιδεύει σε ένα κομμάτι μας, πιο «βαθύ» και πιο πνευματικό.

Advertisements