Ετικέτες

, , ,

f536126977a72dbbbf875861297a346d

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Νου σήμερα μας συντροφεύει και έχει χαρακτήρα συγχώρεσης τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους άλλους γύρω μας. 

Η τάση για συνεργασία σήμερα έστω και υπό δύσκολες συνθήκες θα μας δώσει μαθήματα ζωής, υπομονής αλλά και ψυχραιμίας. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουμε ήδη νιώσει καλύτερα , αν μπούμε στην διαδικασία να «δουλέψουμε» ότι μας απασχολεί, ότι μας έχει πληγώσει και μας έχει βάλει σε σκέψεις για αλλαγές.

Σήμερα πάρτε τον χρόνο σας και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, φροντίστε τον.  Ίσως να μην έχετε άμεσα καθαρή εικόνα για κάποια υπόθεση σας, γι αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Συμπεριφορές που σας έχουν πληγώσει ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών, σήμερα θα εξομαλυνθούν κατά μία έννοια καθώς θα μπείτε στην διαδικασία της κατανόησης και της συγχώρεσης για να πάτε παρακάτω.

Βρείτε πράγματα και ανθρώπους που σας χαροποιούν και επιλέξτε να είστε κοντά σε αυτή την ενέργεια.

Ο αριθμός 28, δεν έχει τη φήμη του ειρηνιστή αντίθετα φέρνει εντάσεις, ανταγωνισμό και μας ωθεί κατά κάποιο τρόπο να «δουλέψουμε» και να κοπιάσουμε μόνοι για τις επιθυμίες μας. Ευκαιρίες θα υπάρξουν αρκεί να τις εντοπίσουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο!

Advertisements